Overslaan naar content
Medewerkers zorg en facilitair bij Groenhuysen

Vakantiekracht bij Groenhuysen

Nu het einde van het schooljaar weer in zicht is, is het goed om na te denken wat je deze zomer gaat doen. Ga je op vakantie? Chillen in de zon? Of juist lekker geld verdienen? Voor dit laatste hebben wij dé vakantiebaan voor jou! Werken in de ouderenzorg is waardevol, leuk om te doen en levert ook nog eens veel geld op. Wie wil dat nou niet?

Vakantiekracht Zorg

Ben je al een opleiding in de zorg aan het doen, zoals de Verzorgende IG of Verpleegkundige opleiding? Fantastisch! Wij bieden jou de mogelijkheid om deze zomer extra ervaring op te doen binnen de ouderenzorg als Vakantiekracht Zorg. Wanneer jij jouw eerste jaar hebt afgerond kun je op één of meerdere locaties aan de slag als Helpende of Aspirant Verzorgende deze zomer. Op deze manier blijf je betrokken bij de zorg, zonder dat je je boeken hoeft open te slaan. Je leert in de praktijk meer over jouw toekomstige werk! 

Jij krijgt een zomer vol waardevolle ervaringen, een goed salaris (€15,- bruto per uur!) en een fijne aanvulling op je CV. Maar dat zijn natuurlijk niet de enige voordelen: onze bewoners genieten namelijk ook enorm van jouw aanwezigheid en ondersteuning!

Vakantiekracht Facilitair

Ben je niet bezig met een zorgopleiding, maar vind je het werken in de ouderenzorg wel interessant? Dan hebben we ook nog een functie als Vakantiekracht Facilitair! 

Als Vakantiekracht Facilitair bij Groenhuysen heb jij divers, leuk en waardevol werk binnen de ouderenzorg. Jij wordt verantwoordelijk voor diverse taken op onze locaties, alle op het gebied van Facilitair. Dit houdt in dat jij:

  • Zorgt voor een schone omgeving;

  • Koffie en thee inschenkt en rondbrengt;

  • Ondersteunt bij de eetmomenten;

  • Materialen op de kamers van onze bewoners aanvult;

  • Zorgt voor een fijne, gezellige omgeving waarbij je gezelligheid en nabijheid biedt aan onze bewoners.

In de warme maanden, waar veel familie van onze bewoners met vakantie is, zorg jij dat er genoeg aandacht en zorg uitgaat naar onze bewoners. Je helpt de bewoners en jouw collega’s daar waar nodig. Daar krijg jij een hoop waardering voor terug, maar natuurlijk word je daar ook goed voor beloond met een goed salaris van minimaal €13,82 bruto per uur! 

Werken na jouw vakantiebaan?

Natuurlijk snappen we dat jij na je zomer bij Groenhuysen wil blijven! Het werken op onze locaties is natuurlijk ook erg leuk. Onze Flexpool kijkt dan ook graag aan het einde van jouw vakantiecontract mee naar welke mogelijkheden we hiervoor hebben!

Mocht je alvast nieuwsgierig zijn wat voor functies er allemaal zijn binnen Groenhuysen? Kijk dan eens naar al onze openstaande vacatures.