Overslaan naar content

Onze missie en visie

Onze missie

Bij ons staat de kwaliteit van leven en zorg, met nadrukkelijke aandacht voor ieders leefstijl, interesses en persoonlijke wensen, van overwegend ouderen centraal. Wij bieden cliënten met ons samenhangen aanbod en onze specialistische kennis de mogelijkheden om op eigen wijze het allerbeste uit hun dag te halen. De cliënt heeft én houdt altijd de regie: niet voor niets is onze missie ‘Ouder worden, jezelf blijven!’.

Onze visie

Bij ons staat kwaliteit van leven en zorg, met aandacht voor ieders leefstijl, interesses en persoonlijke wensen, van overwegend ouderen centraal. Bij alles wat we doen gaan we uit van de mogelijkheden van de cliënt We bieden een persoonlijke, goede en betrouwbare kwaliteit van zorg en dienstverlening. Daarbij verlenen we een snelle inzet en coördinatie van (specialistische) zorg bij cliënten, zowel thuis als in een woonvoorziening.

Innovatie in de zorg vormt een belangrijk speerpunt voor de komende met als doel het leven van de cliënt en het werk van collega’s te verbeteren.