Overslaan naar content

Begint jouw reis met een stage bij Groenhuysen?

Groenhuysen vindt het belangrijk om ontwikkeling te stimuleren! We bieden dan ook diverse stagemogelijkheden aan, zowel in de zorg, maar ook op kantoor.

BOL stage

Ervaar hoe het is om als zorgprofessional in de ouderenzorg te werken. Groenhuysen is een leerplaats waar jij in de praktijk kan toepassen wat je op school hebt geleerd.

Zo kun je bij ons ervaring opdoen in: - Somatiek - Thuiszorg - Revalidatie - Psychogeriatrie - Parkinson - NAH  - Hospice  - Jong dementerend  - Gerontopsychiatrie - Welzijn

Wij werken samen met een stagebureau voor de invulling van stageplaatsen in de zorg niveau 1 tot en met 6. Daarnaast hebben wij ook nauwe contacten met diverse scholen in de omgeving.Stage op kantoor

Wil jij ervaren hoe het is om in een stichting te werken? Wij hebben stageplaatsen binnen uiteenlopende vakgebieden.

Als stagiair(e) zien we je als volwaardig collega, waardoor je de kans krijgt om veel te leren. De omgeving is autonoom en zelfsturend. Deze mate van zelfstandigheid biedt je de mogelijkheid om ideeën op te pakken en hier ook echt mee aan de slag gaan. Het is aan jou om hierin ondernemend te zijn en deze kansen ook te grijpen. 

Je kunt bij ons terecht voor een meeloopstage, een onderzoeksstage of een afstudeerstage.