Overslaan naar content

Vakantiekracht Facilitair

Op locatie
  • Roosendaal e.o., Noord-Brabant, Nederland
€ 13,78 - € 16,77 per uurVakantiekracht

Functieomschrijving

Ben jij opzoek naar een geweldige vakantiebaan in de zorgsector voor tijdens de vakantie, waarbij je een lekker centje kan bijverdienen? Dan zoeken we jou! Groenhuysen biedt genoeg kansen tijdens de vakantie, zodat jij een mooie zomer voor onze bewoners kan verzorgen!


We kijken graag naar wat voor jou de perfecte vakantiebaan is, waarin je een leuke ervaring opdoet binnen het restaurant, de keuken, de huiskamers en in de schoonmaak. Wanneer je bij ons komt werken word je goed opgevangen. Alles wordt je geleerd en uitgelegd, zodat je daarna zelfstandig aan de slag kan. Je draait mee met het team als volwaardig teamlid! Je kunt dus rekenen op jouw collega’s, maar zij rekenen natuurlijk ook op jou!


Door jouw enthousiasme en inzet weet je van elke dag een feestje te maken voor onze bewoners, zodat voor zowel hen als voor jou dit een toffe zomer wordt! 


Word jij onze Vakantiekracht Facilitair?

Waar ga je werken?

Groenhuysen heeft rondom Roosendaal zo’n 18 zorglocaties gericht op de ouderenzorg. Grote kans dat er bij jou in de buurt een locatie zit die bij jou past! De verschillende expertises en doelgroepen binnen de ouderenzorg maken het werken bij Groenhuysen leuk en veelzijdig.


Samen met jou kijken we welke locatie of locaties het beste passen!

Vereisten

Ben jij enthousiast, een echte aanpakker en heb je een hart voor de ouderenzorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Verder ben je:

  • Minimaal 16 jaar (i.v.m. de arbo- en arbeidstijdenwet);

  • Een echte aanpakker, geen uitdaging is voor jou te groot;

  • Respectvol naar onze bewoners. Dit blijkt uit jouw communicatie en handelen;

  • Minimaal de laatste 3 weken van de zomervakantie beschikbaar (29 juli tot en met 18 augustus)


Volg jij een opleiding in de zorg en word je al helemaal enthousiast van deze vacature? We bieden op dit moment ook verschillende vakantie- of bijbanen aan voor leerlingen die een zorgopleiding volgen. Hierdoor kan je alvast ervaring opdoen voor in de toekomst! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk deze vacature: [link vacature]

Arbeidsvoorwaarden en salaris

Als Vakantiekracht Facilitair kun je bij Groenhuysen rekenen op:

  • De functies worden ingeschaald volgens de CAO VVT FWG 15, met een startsalaris van minimaal €13,78 per uur verdien je goed!

  • Contract op basis van 0-uren, zodat we in onderling overleg bepalen hoeveel en wanneer je wilt werken. Zo heb jij de ruimte om je vakantie zelf te managen!

  • Groenhuysen biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Klik hier voor een greep uit ons aanbod.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? We vertellen je graag meer! Neem dan contact op met de afdeling Flexbureau, te bereiken via ☏ 088-5574230 of via flexbeheer@groenhuysen.nl.

Details

€ 13,78 - € 16,77 per uur

of

Apply with Indeed onbeschikbaar