Skip to content

Algemene info

De Flexpool is het interne uitzendbureau van Groenhuysen. Zij ondersteunen alle afdelingen en locaties binnen Groenhuysen met flexibel inzetbaar personeel, zowel zorg, welzijn als facilitair.

Over de Flexpool

Binnen de Flexpool krijg je als medewerker de mogelijkheid om flexibel te werken. Met andere woorden; je werkt wanneer het jou goed uitkomt! In het gedigitaliseerde systeem kun je precies aangeven wanneer je beschikbaar bent. Jouw intercedent matcht je vervolgens aan de dienst / aanvraag van de locatie. Zo heb je een ideale werk- en privé balans. Onze locaties bevinden zich in Roosendaal, Wouw, Rucphen, Oudenbosch, Sint Willebrord, Oud Gastel, Standdaarbuiten en Hoeven.

De Flexpool is ook ideaal als je jezelf binnen Groenhuysen wilt oriënteren in de verschillende locaties en afdelingen die er zijn. Zo kun je ervaren welke locatie of afdeling het best bij je past en kun je ook besluiten dat het werken binnen de flexpool voor jou het fijnst is.Werken binnen de Flexpool

Als je binnen de Flexpool werkt word je ingezet op verschillende locaties en afdelingen. Je werkt daarin samen met diverse collega’s binnen Groenhuysen. Collega’s die jouw steun als flexmedewerker absoluut kunnen waarderen!

Kom werken bij de Flexpool!

Op dit moment kun je bij de Flexpool aan de slag als Helpende (Plus), Verzorgende, Verpleegkundige, Assistent Dienstverlening & Zorg, Bijbaan in de Zorg en als Vakantiekracht. Klik hieronder voor de openstaande vacatures!

Heb je vragen? Neem dan zeker contact op met één van de Intercedenten, te bereiken via ☏ 088-5574230 of via flexbeheer@groenhuysen.nl. Zij helpen je graag!