Overslaan naar content

Verpleegkundige

Op locatie
 • Oud Gastel, Noord-Brabant, Nederland
 • Roosendaal en omgeving, Noord-Brabant, Nederland
 • Oudenbosch, Noord-Brabant, Nederland
 • Roosendaal e.o., Noord-Brabant, Nederland
 • Roosendaal e.o., Noord-Brabant, Nederland
 • Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland
 • Wouw, Noord-Brabant, Nederland
 • Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland
 • Hoeven, Noord-Brabant, Nederland
+8 meer
€ 2.858,27 - € 3.848,27 per maandMBO-V

Functieomschrijving

Jij bent de Verpleegkundige die zich inzet voor het welzijn van de bewoners. Met deskundigheid, oog voor kwaliteit en enthousiasme draag jij bij aan de zorg.


Werken als Verpleegkundige (niveau 4) betekent afwisseling in je werk én het hebben van verantwoordelijkheid. Je speelt een centrale rol waarbij jij vanuit vakinhoudelijke kennis en inzicht inspeelt op de beleving van de bewoner en betrokkenen. Hierbij behoudt de bewoner de regie, want binnen Groenhuysen staat ‘Ouder worden, jezelf blijven’ centraal. Hoe de zorg er precies uitziet wordt altijd in overleg met de bewoner, familie en het team vastgesteld.


Jij bent je bewust van de veranderende zorgomgeving en de steeds complexer wordende zorgvraag en durft dan ook het voortouw te nemen om de kwaliteit van zorg te verbeteren en te borgen. Jij bent iemand die de handen uit de mouwen steekt en meedenkt in het neerzetten van kwalitatief goede zorg. Je stelt zorgplannen op, voert deze uit, evalueert zorgafspraken en stelt bij. Ook schakel je zeer regelmatig met collega’s. Hierin ben jij steeds de coördinerende en stimulerende factor.


Ook buiten de zorgvraag van de bewoners is het wenselijk dat je een helikopterview kunt hanteren voor het opzetten, bewaken en continueren van de diverse zorgprocessen. Motiveren, stimuleren en coachen gaat je goed af. Je kan uitstekend reflecteren en kritisch kijken naar je eigen functioneren.

Waar ga je werken?

Mogelijkheden binnen Groenhuysen zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties in Roosendaal en omgeving kunnen we inspelen op jouw functie-inhoud, uren, doelgroep, woon-werkafstand en ontwikkelwensen.

Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk en welke locatie het beste bij jou past. Heb jij op voorhand al een voorkeur voor een locatie? Geen probleem.


Deze functie staat op dit moment concreet open bij de volgende locaties:

Daarnaast hebben we de optie om te werken binnen ons nieuwe project in het weekend! Ga je binnen het Weekendteam aan de slag, dan word je om de week ad hoc ingezet. Dit betekent dat jij op vrijdagochtend te horen krijgt hoe jouw weekend eruit komt te zien! Voor deze grote flexibiliteit belonen we je uiteraard. Naast je reguliere bruto salaris en je ORT, krijg je een toeslag van 25%! Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen je graag meer!

Vereisten

Nieuwsgierig of werken als MBO-Verpleegkundige bij Groenhuysen iets voor jou is?

 • Je hebt minimaal een mbo 4 diploma Verpleegkundige en hebt een geldige BIG registratie

 • Je bent proactief, staat voor kwaliteit en draagt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je kunt goed omgaan met onverwachte situaties die je in de zorg tegenkomt.

 • Je bent in staat om zelfstandig beslissingen te nemen en werkt vanuit kennis en ervaring. Indien nodig schakel je uiteraard je collega’s op tijd in. Als team kunnen jullie op elkaar rekenen.

 • Als Verpleegkundige zie jij snel wat een bewoner nodig heeft. Je observeert, luistert en handelt op basis van jouw bevindingen.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem gerust contact op met de collega’s van Werving & Selectie, 088-557 4220. Zij brengen jou graag met de juiste personen in contact!


Arbeidsvoorwaarden en salaris

Als Verpleegkundige kun je bij Groenhuysen rekenen op:

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.858,27 en € 3.848,27 (CAO VVT, functiegroep 45) op basis van 36 uur.
 • We werken graag lang met elkaar samen. Een functie voor bepaalde tijd, met de intentie om dit om te zetten naar onbepaalde tijd.

 • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.

 • 6,5 week aan vakantiedagen op basis van 36 uur, daarvan zijn 12 vakantiedagen bovenwettelijk. Dit ‘verlofmandje’ is bedoeld om verlofuren te kunnen opnemen op feestdagen, bij calamiteiten, kort verzuimverlof of gewoon een extra dag vrij. Werk je minder dan 36 uur, dan krijg je vakantie-uren naar rato.

 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.

 • Een divers programma om jou fit en vitaal te houden. Vitaliteit staat namelijk hoog in het vaandel bij Groenhuysen.

 • Scholingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een leerplein met online cursussen, fysieke scholingen en BBL-opleidingen om kennis bij te spijkeren of up-to-date te houden.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Details

€ 2.858,27 - € 3.848,27 per maand

of

Apply with Indeed onbeschikbaar