Overslaan naar content

Algemene info

GRZ bevindt zich op locatie Wiekendael in Roosendaal, het Regionaal Behandelcentrum met deskundigheid op verschillende terreinen: Hospice Roosdonck, Het Parkinsonhuys, Gerontopsychiatrie, NAH, GRZ en Crisiszorg & Observatie. Cliënten/bewoners verblijven korter of langer voor specifieke zorg of behandeling. Aan jou de keuze waar je jezelf in wilt specialiseren.

Omvang

Op de afdeling GRZ, wat staat voor geriatrische revalidatiezorg, revalideren cliënten van een beroerte, hersenbloeding of herseninfarct, ook wel CVA genoemd. Dit gebeurt vanuit een nauwe samenwerking met collega’s, behandelaren en diverse ketenpartners, waaronder het Bravis Ziekenhuis.Werken binnen GRZ

Het verlenen van geriatrische revalidatiezorg vraagt om maatwerk, waarbij de zorgvraag voor iedere cliënt uniek is. Je observeert, analyseert, rapporteert, stimuleert en motiveert. Het hoofddoel hierbij is om de cliënt weer zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren, zodat een terugkeer naar huis wordt gerealiseerd. Op de afdeling heerst er een therapeutisch klimaat, waarbij er diverse individuele- en groepstherapieën worden verzorgd. Daarbij gaat er veel aandacht naar het welbevinden van de cliënt en zijn naasten.

Je collega’s op deze afdeling zijn professioneel en werken multidisciplinair samen. Daarnaast hebben al je collega’s een passie voor revalidatiezorg. Het samenwerken komt ook terug in het begeleiden van nieuwe collega’s in opleiding. De GRZ is namelijk een leerafdeling!De baan van jouw collega's

Marjolein loopt mee met Barbara en Tess, beide werkzaam op de GRZ afdeling.

Ontmoet jouw collega's op Wiekendael

GRZ bevindt zich op locatie Wiekendael. Wil je weten weten wat voor leuke dingen hier allemaal plaatsvinden? Bekijk dan de Facebook pagina!