Skip to content

Algemene info

Het Zellebergenkwartier in Oudenbosch biedt zelfstandig wonen met zorg, gezamenlijk wonen in een open setting en gezamenlijk woning in een gesloten setting. Daarnaast is er een uitgebreid aanbod aan dagactiviteiten voor de bewoners met een psychogeriatrische en/of somatische zorgvraag. Je kunt werken op één van de drie afdelingen, maar locatie overkoepelend werken is hier óók mogelijk. Wat heeft jouw voorkeur?

Omvang

Centrum voor Wonen & Zorg Het Zellebergenkwartier ligt aan de rand van het centrum van het gezellige Oudenbosch. Met in de buurt het haventje en natuurlijk de beroemde Basiliek van de Heiligen Agatha en Barbara; een replica van de Sint Pieter in Rome. Het Zellebergenkwartier in Oudenbosch bestaat uit drie afdelingen: De Zellebergen, De Brug én Oostkwartier. In totaal beschikt Het Zellebergenkwartier over 227 appartementen, diverse gemeenschappelijke ruimten en een buitenterrein met een grote siertuin en aparte belevingstuin.

De Zellebergen

De Zellebergen bestaat uit 117 ruime en comfortabele appartementen verdeeld over 6 torens en zijn bedoeld voor mensen met een lichte zorgvraag. Voor alle appartementen geldt dat deze bedoeld zijn voor bewoners die zelfstandig kunnen wonen.

De Brug

De Brug bestaat uit 46 appartementen, verdeeld over vier woonlagen met op elke woonlaag elf of twaalf appartementen. De Brug biedt complexere zorg voor zowel somatiek als psychogeriatrie in een open setting met groepswonen.

Oostkwartier

Het Oostkwartier bestaat uit 54 appartementen waar bewoners met dementie leven in een beschermde omgeving. De afdeling heeft in totaal zes woongroepen waar zoveel mogelijk bewegingsvrijheid wordt gerealiseerd.

Werken op deze locatie

Bij Het Zellebergenkwartier staat aandacht voor mensen voorop; zowel voor de bewoners als voor de collega’s die werkzaam zijn in de zorg, welzijn én facilitair. Het Zellebergenkwartier biedt jou bovendien als medewerker de mogelijkheid om binnen de locatie overstijgend te werken, zodat je jouw kennis en ervaring ten aanzien van verschillende doelgroepen kunt vergroten.

Iedere afdeling van Het Zellebergenkwartier heeft zijn eigen identiteit:

  • De medewerkers van De Zellebergen vormen een enthousiast team dat zich kenmerkt door zelfstandigheid en eigenaarschap.

  • Oostkwartier heeft een meer kleinschalig karakter. Op iedere woongroep staat een team van gemotiveerde medewerkers. Op deze locatie gaan zorg en welzijn hand in hand samen.

  • Het team bij De Brug is een relatief nieuw team dat bestaat uit collega’s met ieder een zorgachtergrond en/of welzijns achtergrond en waarbij ieder zijn/haar eigen werkervaring binnen de zorg meebrengt. Een team dat in ontwikkeling is!

De baan van jouw collega's

Ontmoet jouw team

Bekijk de Facebookpagina van Het Zellebergenkwartier om een indruk te krijgen over hoe is het om hier te werken.

Kom werken bij Het Zellebergenkwartier

Op dit moment hebben we bij Het Zellebergenkwartier vacatures openstaan voor Helpende, Helpende Plus, Verzorgende IG, Verzorgende Nacht, Verpleegkundige, Assistent Dienstverlening en Zorg en Schoonmaker/Schoonmaakster. Bekijk via de link hieronder de openstaande vacatures!