Overslaan naar content

Algemene info

NAH bevindt zich op locatie Wiekendael in Roosendaal, het Regionaal Behandelcentrum met deskundigheid op verschillende terreinen: Hospice, Het Parkinsonhuys, Gerontopsychiatrie, NAH, GRZ en Crisiszorg & Observatie. Cliënten/Bewoners verblijven korter of langer voor specifieke zorg of behandeling. Aan jou de keuze waar je jezelf in wilt specialiseren.

Omvang

In Regionaal Behandelcentrum Wiekendael bevindt zich een verblijfslocatie voor ouderen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Op afdeling Jade & Smaragd verblijven ouderen met een traumatisch- of niet traumatisch hersenletsel met lichamelijke stoornissen in combinatie met cognitieve- en/of gedragsproblematiek. 

Werken binnen NAH

De afdeling Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) vraagt om een specifieke werkwijze. Daarin stimuleren en activeren we de zelfredzaamheid, het ‘zelf kunnen doen’. Dagstructuur en acceptatie zijn belangrijke onderdelen en zorg en welzijn gaan hier écht hand in hand.

Bij NAH werk je samen met collega's die allemaal affiniteit hebben met NAH en zichzelf daarin willen specialiseren. De zorg die geboden wordt, op welke afdeling dan ook, vraagt om een hechte samenwerking. Samen sta je voor de kwaliteit van zorg én welzijn.De baan van jouw collega's

Peter (Verzorgende IG NAH) en Nicole (Verpleegkundige Gerontopsychiatrie) lopen mee op elkaars afdeling om te laten zien hoe bijzonder de afdelingen Gerontopsychiatrie en NAH zijn.

Ontmoet jouw team

NAH bevindt zich op locatie Wiekendael. Wil je weten weten wat voor leuke dingen hier allemaal plaatsvinden? Bekijk dan de Facebook pagina!