Overslaan naar content

Medewerker Welzijn

Op locatie
 • Wouw, Noord-Brabant, Nederland
 • Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland
 • Oudenbosch, Noord-Brabant, Nederland
 • Roosendaal e.o., Noord-Brabant, Nederland
+3 meer
€ 2.466,72 - € 3.256,53 per maandMedewerker Welzijn

Functieomschrijving

Binnen Groenhuysen zijn wij op zoek naar een Medewerker Welzijn! Jij bent enthousiast, creatief en hebt oog voor het geluk van onze bewoners! 

Als Medewerker Welzijn begeleid en ondersteun jij de bewoners bij diverse activiteiten gedurende de dag met een welzijns- of begeleidingsdoel. Met jouw activiteiten bevorder je de vitaliteit van de bewoners. Je hebt aandacht de individuele leefstijl, interesses en persoonlijke wensen van de bewoners.


Op basis van de zorgleefplannen ga je samen met de bewoner, betrokkenen en eventuele andere zorgverleners aan de slag met een welzijnsplan. Gedurende de uitvoering evalueer je dit plan en stel je deze waar nodig bij. Het doel van dit plan is het ondersteunen en stimuleren van de eigen regie. Naast de uitvoering van het welzijnsplan, geef jij ook input en advies aan de zorgmedewerkers die betrokken zijn bij de bewoner. 


In het welzijnsplan heb jij oog voor welzijnsactiviteiten die passend zijn bij de bewoner. Hierbij kijk je naar de behoeften van de bewoner, maar ook naar de mogelijkheden. Als Medewerker Welzijn versterk je hierin niet alleen de bewoner maar ook zijn of haar netwerk.

Daarnaast ondersteun je de bewoner op basis van de behoefte op de afdeling. Denk hierbij aan het ondersteunen tijdens het eten, maar ook het delen van medicatie kan een wens zijn, deze manier van ondersteuning is locatie- en afdeling afhankelijk.

Samen met de zorgmedewerkers zorg jij als Medewerker Welzijn voor een optimale woonervaring.

Waar ga je werken?

Mogelijkheden binnen Groenhuysen zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties in Roosendaal en omgeving kunnen we inspelen op jouw functie-inhoud, uren, doelgroep, woon-werkafstand en ontwikkelwensen.

Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk en welke locatie het beste bij jou past. Heb jij op voorhand al een voorkeur voor locatie? Geen probleem, geef dit bij je sollicitatie aan of bekijk hier al onze locaties.


Deze functie staat op dit moment concreet open bij de volgende locaties:

Vereisten

 • Je hebt een MBO 3 of 4 diploma in de richting van Welzijn en enkele jaren ervaring in deze sector;

 • Je hebt kennis van ziektebeelden en een passie voor de ouderenzorg;

 • Je hebt een ADL-certificaat nodig en bij voorkeur ook een medicatiecertificaat. Indien je nog geen medicatiecertificaat hebt, ben je wel bereid om deze te behalen.

 • Je bent zelfstandig en werkt volgens procedures en richtlijnen;

 • Je beschikt over sociale vaardigheden zoals; inlevingsvermogen, luisteren, hulpvaardigheid en hebt een stimulerend en motiverend vermogen.

Arbeidsvoorwaarden en salaris

 • Een bruto maandsalaris van maximaal €3.256,53 (CAO VVT, functiegroep 35) op basis van 36 uur.

 • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.

 • 237,40 vakantie uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.

 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.

 • Een divers programma om jou fit en vitaal te houden. Vitaliteit staat namelijk hoog in het vaandel bij Groenhuysen.

 • Scholingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een leerplein met online cursussen, fysieke scholingen en BBL-opleidingen om kennis bij te spijkeren of up-to-date te houden.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Details

€ 2.466,72 - € 3.256,53 per maand

of

Apply with Indeed onbeschikbaar