Overslaan naar content

Kwaliteitsverpleegkundige Parkinsonhuys

Op locatie
 • Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland
 • Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland
+1 meer
€ 2.858,27 - € 4.370,94 per maandHBO-V

Functieomschrijving

Sta jij voor kwaliteit en wil je samen met het team de best mogelijke zorg voor onze cliënten met Parkinson realiseren? Niet alleen binnen Groenhuysen, maar ook binnen de regio. Word Kwaliteitsverpleegkundige bij het Parkinsonhuys bij Groenhuysen!


Ben jij nog niet Parkinsonnet geschoold? Geen punt! Wij bieden jou de mogelijkheid om deze te gaan volgen.


Als Kwaliteitsverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het totale inhoudelijke zorgproces. Van inventariseren van de zorgbehoefte, het coördineren van de dagbehandeling, het coördineren van de in- en uitstroom van cliënten tot de verantwoordelijkheid over complexe zorgcasuïstiek gericht op het behandelen van cliënten. Je signaleert mogelijke knelpunten op de werkvloer, komt met verbeterplannen en voert deze ook uit.


In de rol van Kwaliteitsverpleegkundige neem je initiatief en coördineer en organiseer je de inzet van andere zorgcollega’s op vakinhoudelijk vlak en door iedereen in zijn of haar kracht te zetten. Daarnaast verzorg je samen met de Parkinsonverpleegkundigen scholingen voor het Parkinsonhuys en voor alle overige medewerkers in de organisatie.


Als aanspreekpunt en motivator van de afdeling ben je bezig met de omschreven coördinerende en coachende taken en werk je daarnaast ook mee in de directe cliëntenzorg op Revapark, de revalidatie voor Parkinson cliënten, waardoor je BIG registratie behouden blijft.


Naast deze interne rol vertegenwoordig je het Parkinsonhuys - ons expertisecentrum - extern in diverse regionale samenwerkingsverbanden. Zo ben je aanvoerder van het zorgpad geriatrische revalidatie en participeer je in de programmaraad, waarin alle betrokken disciplines die zich inzetten voor de Parkinsonzorg en behandeling in de regio deelnemen en het zorgprogramma actualiseren o.l.v. een programmaleider.


Daarnaast coördineer je werkbezoeken aan het Parkinsonhuys voor diverse andere organisaties in het land die zich specifiek willen richten op de Parkinson zorg en behandeling. Ook heb je een rol in het wetenschappelijk onderzoek vanuit Parkinsonnet en draag jij acties aan het lopende onderzoek ‘Parkinson Beter Thuis’ waarin een landelijke standaard voor de Parkinsonzorg wordt ontwikkeld.


Waar ga je werken?

Het Parkinsonhuys is een expertise- en kenniscentrum voor cliënten met Parkinson in diverse stadia. Slechts op enkele plekken in Nederland wordt er specialistische zorg in ieder stadia geboden, waaronder dus bij Het Parkinsonhuys op locatie Wiekendael!

Het Parkinsonhuys heeft 3 verschillende afdelingen die nauw met elkaar samenwerken: Groenpark (langdurig verblijf), Revapark (kort verblijf) en de Dagbehandeling. Meer informatie over deze afdelingen lees je hier.


Vereisten

Wie zoeken we?

Nieuwsgierig of werken als Kwaliteitsverpleegkundige bij het Parkinsonhuys iets voor jou is?

 • Jij bent, bij voorkeur, een HBO Verpleegkundige, BIG geregistreerd, met aantoonbare coördinerende en/of coachende werkervaring.
 • Ben jij nog niet Parkinsonnet geschoold? Geen punt! Wij bieden jou de mogelijkheid om deze te gaan volgen.
 • Je bent een snelle schakel in onvoorspelbare en onplanbare zorgsituaties.
 • Jouw kracht ligt in het motiveren, enthousiasmeren en coachen van mensen.
 • Je kunt overstijgend denken, toont persoonlijk leiderschap en daadkracht, beschikt over sterke communicatieve vaardigheden in woord en geschrift en kan de belangen tussen het management en het team goed tegen elkaar afwegen.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem gerust contact op met de collega’s van Werving & Selectie, ☏ 088-557 4220. Zij brengen jou graag met de juiste personen in contact!


Arbeidsvoorwaarden en salaris

Als Kwaliteitsverpleegkundige bij het Parkinsonhuys, ook wel HBO-Verpleegkundige, kun je bij Groenhuysen rekenen op:

 • Een bruto maandsalaris van maximaal €4.370,94 (CAO VVT, functiegroep 50) op basis van 36 uur. Als je in het bezit bent van een diploma niveau 4 Verpleegkundige kun je rekenen op een bruto maandsalaris van maximaal €3.848,27 (CAO VVT, functiegroep 45) op basis van 36 uur.
 • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.
 • 237,40 vakantie uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.
 • Een divers programma om jou fit en vitaal te houden. Vitaliteit staat namelijk hoog in het vaandel bij Groenhuysen.
 • Scholingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een leerplein met online cursussen, fysieke scholingen en BBL-opleidingen om kennis bij te spijkeren of up-to-date te houden.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Details

€ 2.858,27 - € 4.370,94 per maand

of

Apply with Indeed onbeschikbaar