Overslaan naar content

ICT Beheerder

Op locatie
 • Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.858,27 - € 3.848,27 per maandServicedesk

Functieomschrijving

Ben jij de ICT expert die met jouw kennis de collega’s in de zorg graag verder helpt met het gebruik van digitale middelen? Word ICT Beheerder bij Groenhuysen!


Groenhuysen beschikt over een interessante en uitgebreide technische omgeving voor internet, telefonie en domotica. Het beheer en behandelen van allerhande vraagstukken met betrekking tot applicaties, werkplekken, wifi, telefonie en domotica vormt de basis voor jouw dagelijkse werkzaamheden. 


Afhankelijk van jouw ervaring handel je de meer of minder complexe vraagstukken af. Met jouw kennis en inzicht zorg jij er niet alleen voor dat alles stabiel en veilig gebruikt kan worden, maar help je als ervaren ICT-er ook vanuit projecten mee te bouwen aan de verdere digitalisering en innovatie. Hierbij komt jouw kennis van nieuwe technieken, domotica en IT Security goed van pas. 


In je functie van ICT Beheerder lever jij een belangrijke bijdrage aan het gebruiksgemak en de toepasbaarheid van al deze techniek. Je takenpakket is dan ook, voor zowel starters als ervaren beheerders, divers. Ons team van ICT beheerders is onderverdeeld in medewerkers op de 1e lijn en medewerkers op de 2e lijn. Op basis van jouw kennis en ervaring kijken we graag welke rol het beste bij jou past. 


Zo ben je op de 1e lijn bezig met registratie van de meldingen en draag je zorg voor de afhandeling van de binnenkomende calls. Je zorgt voor een goed en deskundig antwoord op minder complexe vraagstukken, zodat collega’s op de werkvloer snel weer hun werkzaamheden kunnen hervatten. Je zorgt voor een goede opvolging van de gemaakte afspraken, stelt de juiste prioriteiten bij de afhandeling van de meldingen en bewaakt de voortgang. Ook het klaarmaken en uitleveren van devices is onderdeel van het takenpakket op de 1e lijn. 


Als ICT Beheerder op de 2e lijn ondersteun je juist de collega ICT beheerders op de 1e lijn met de meer complexe vraagstukken en coach je hen om steeds slimmer te werken. Indien nodig spring je bij op de 1e lijn om onze gebruikers zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je communiceert met de leveranciers / partners voor de juiste afstemming en samenwerking. 


Voor beide rollen is er wekelijks een roulerende buitendienst, waarbij je bij onze zorglocaties langsgaat om onsite problemen op te lossen. Bij wijzigingen, opleveringen of onderzoeken ondersteun je leveranciers en collega’s op locatie met jouw kennis en aanwezigheid. 

Waar ga je werken?

Als ICT Beheerder maak je deel uit van het team Automatisering dat bestaat uit een Coördinator en 7 ICT Beheerders, verdeeld over de 1e en 2e lijn servicedesk. Het is een hecht team waarin de nodige humor niet ontbreekt. Het team staat voor elkaar klaar en vertrouwt op elkaar.


Het team Automatisering is onderdeel van de afdeling Informatisering & Automatisering (I&A). De teams werken nauw met elkaar samen. Het team Informatisering bestaat uit 8 applicatiebeheerders, 2 BI-specialisten, een ICT Projectleider  en een ICT adviseur. De afdeling wordt aangestuurd door de manager I&A. 


Jouw standplaats is het hoofdkantoor in Roosendaal. Daarnaast ben je ook regelmatig te vinden op de diverse locaties van Groenhuysen, in de regio Roosendaal.

Vereisten

Nieuwsgierig naar of de vacature ICT Beheerder iets voor jou is?

 • Je hebt minimaal een MBO 4 opleiding afgerond in de richting van ICT. Uiteraard heb je daarnaast kennis van de gangbare besturingssystemen zoals Windows 10/11 en Google Chrome OS.

 • Je hebt bij voorkeur een aantal jaar werkervaring als bijvoorbeeld ICT-beheerder, systeembeheerder of netwerkbeheerder.
  Heb je nog geen ervaring, maar word je wel enthousiast van deze vacature en ben je met de ICT opleiding niv. 4 bezig of heb je deze al afgerond? We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden binnen ons team! Ook als je slechts tijdelijk beschikbaar bent.

 • Je hebt gedegen kennis van netwerkinfrastructuren en de beveiliging daarvan.

 • Je hebt affiniteit met domotica en bent een echte aanpakker en doorpakker.

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Interesse in deze functie? Solliciteer vandaag nog met jouw CV en een motivatie! 

Indien we gedurende de looptijd van de vacature toch eerder een geschikte kandidaat hebben gevonden, zullen we de procedure tussentijds sluiten.


Wil je meer weten over deze vacature? Neem gerust contact op met de collega’s van Werving & Selectie, 088-557 4220. Zij brengen jou graag met de juiste personen in contact!

Arbeidsvoorwaarden en salaris

Als ICT Beheerder kun je bij Groenhuysen rekenen op:

 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3.848,27 (CAO VVT, functiegroep 45) op basis van 36 uur. 

 • Een contract van 36 uur voor in ieder geval een jaar met uitzicht op een vast contract! 

 • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.

 • 6,5 week aan vakantiedagen op basis van 36 uur, daarvan zijn 12 vakantiedagen bovenwettelijk. Dit ‘verlofmandje’ is bedoeld om verlofuren te kunnen opnemen op feestdagen, calamiteiten, kort verzuimverlof of gewoon een extra dag vrij. Werk je minder dan 36 uur, dan krijg je vakantie-uren naar rato.

 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.

 • Een divers programma om jou fit en vitaal te houden. Vitaliteit staat namelijk hoog in het vaandel bij Groenhuysen. 

 • Scholingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een leerplein met online cursussen en fysieke scholingen om kennis bij te spijkeren of up-to-date te houden. 

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Details

€ 2.858,27 - € 3.848,27 per maand

of

Apply with Indeed onbeschikbaar