Overslaan naar content

ICT Beheerder

Op locatie
 • Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.858,27 - € 3.848,27 per maandServicedesk

Functieomschrijving

Ben jij de ICT expert die met jouw ervaring de collega’s in de zorg graag verder helpt met slimme oplossingen? Word ICT Beheerder bij Groenhuysen!


Het uitwerken en afstemmen van de complexere ICT vraagstukken binnen de 2e lijns servicedesk vormt de kern van jouw werkzaamheden. Groenhuysen beschikt over een interessante en uitgebreide technische omgeving. Met jouw kennis en inzicht zorg jij er niet alleen voor dat alles stabiel en veilig gebruikt kan worden, maar help je ook vanuit projecten meebouwen aan de verdere digitalisering en innovatie. Hierbij komt jouw kennis van nieuwe technieken, domotica en IT Security goed van pas.


Als ICT Beheerder op de 2e lijn ondersteun je de collega ICT beheerders op de 1e lijn met vraagstukken en coach je hen om steeds slimmer te werken. Indien nodig spring je bij op de 1e lijn om onze gebruikers zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je communiceert met de leveranciers / partners voor de juiste afstemming en samenwerking.


Geregeld ben je te vinden op één van onze locaties, waar je de collega’s ondersteunt tijdens technische wijzigingen, onderzoek doet naar storingen of de hardware vervangt.

Waar ga je werken?

Als ICT Beheerder maak je deel uit van het team Automatisering dat bestaat uit een Coördinator en 7 ICT Beheerders, verdeeld over de 1e en 2e lijn servicedesk. Het is een hecht team waarin de nodige humor niet ontbreekt. Het team staat voor elkaar klaar en vertrouwt op elkaar.


Het team Automatisering is onderdeel van de afdeling Informatisering & Automatisering (I&A). De teams werken nauw met elkaar samen. Het team Informatisering bestaat uit 8 applicatiebeheerders, 2 BI-specialisten, een ICT Projectleider en een ICT adviseur. De afdeling wordt aangestuurd door de manager I&A.


Jouw standplaats is het hoofdkantoor in Roosendaal. Daarnaast ben je ook regelmatig te vinden op de diverse locaties van Groenhuysen, in de regio Roosendaal.

Vereisten

Nieuwsgierig naar of de vacature ICT Beheerder iets voor jou is?

 • Je bent in het bezit van een afgeronde MBO 4 opleiding richting ICT. Uiteraard heb je daarnaast kennis van de gangbare besturingssystemen zoals Windows 10/11 en Google Chrome OS.

 • Je hebt een aantal jaar werkervaring als bijvoorbeeld ICT-beheerder, systeembeheerder of netwerkbeheerder.

 • Je hebt gedegen kennis van netwerkinfrastructuren en de beveiliging daarvan.

 • Je hebt affiniteit met domotica.

 • Je bent een aanpakker en een doorpakker.

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Interesse? Reageer dan vandaag nog met jouw CV en een motivatie! Indien we gedurende de looptijd van de vacature toch eerder een geschikte kandidaat hebben gevonden, zullen we de procedure tussentijds sluiten.


Wil je meer weten over deze vacature? Neem gerust contact op met de collega’s van Werving & Selectie, 088-557 4220. Zij brengen jou graag met de juiste personen in contact.

Arbeidsvoorwaarden en salaris

Als 2e lijns Servicedesk Medewerker kun je bij Groenhuysen rekenen op:

 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3.848,27 (CAO VVT, functiegroep 45) op basis van 36 uur.

 • Een contract van 36 uur voor in ieder geval een jaar met uitzicht op een vast contract!

 • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.

 • 6,5 week aan vakantiedagen op basis van 36 uur, daarvan zijn 12 vakantiedagen bovenwettelijk. Dit ‘verlofmandje’ is bedoeld om verlofuren te kunnen opnemen op feestdagen, calamiteiten, kort verzuimverlof of gewoon een extra dag vrij. Werk je minder dan 36 uur, dan krijg je vakantie-uren naar rato.

 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.

 • Een divers programma om jou fit en vitaal te houden. Vitaliteit staat namelijk hoog in het vaandel bij Groenhuysen.

 • Scholingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een leerplein met online cursussen en fysieke scholingen om kennis bij te spijkeren of up-to-date te houden.


Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Details

€ 2.858,27 - € 3.848,27 per maand

of

Apply with Indeed onbeschikbaar