Overslaan naar content

Algemene info

Kerkakkers is een centrum voor Wonen & Zorg, met 53 appartementen voor bewoners met verschillende zorgindicaties. De locatie wordt gekenmerkt door de intieme sfeer op de locatie. Deze sfeer geeft een welkom en warm, niet alleen bij de bewoners, maar ook zeker bij de medewerkers! Dit maakt dat de medewerkers hier graag werken en er een stabiel team is. 

Locatie Kerkakkers streeft continu naar verbetering en zal steeds meer gaan werken met domotica. Op het moment zijn er al slimme sensoren aanwezig op de groepswoningen!

Omvang

De locatie bestaat uit 50 zorgappartementen gericht op bewoners met in eerste instantie een somatische zorgvraag. Door de veranderende zorg waarbij ouderen langer thuis blijven wonen, hebben de bewoners van de zorgappartementen daarnaast vaak eerste tekenen van dementie. Naast de zorgappartementen zijn er tevens twee woongroepen aanwezig. Per woongroep zijn er 6 studio’s waar bewoners met een PG achtergrond kunnen wonen. Deze zullen middels een verbouwing in 2023 nog met elkaar verbonden gaan worden.

Als laatste zijn er op deze locatie 12 koopwoningen. Deze worden bewoond door ouderen die (nog) geen zorg nodig hebben. De bewoners kunnen wel middels thuiszorg zorg krijgen.

Werken op deze locatie

Het team op Kerkakkers bestaat uit Helpenden, Verzorgenden en Verpleegkundigen en uiteraard een facilitair- en welzijnsteam. Daarnaast zal daar spoedig een HBO Verpleegkundige aan toegevoegd worden om de kennis en de kwaliteit van zorg naar een nóg hoger niveau te tillen! 

De collega’s binnen Kerkakkers hebben ieder een eigen aandachtsgebied. Er wordt geluisterd naar de behoeften en interesses van ieder individu en de taken worden hier zoveel mogelijk op ingericht.

Binnen de locatie wordt er hard gewerkt aan het traject Jouw werk op de Rails. Dit betekent dat het hele team zich bewust is van de prioriteiten op de werkvloer en dat er kritisch gekeken wordt naar de administratieve taken en de overleggen op locatie. Alle collega’s worden van harte uitgenodigd om hierover mee te denken, waardoor er een grote verbinding tussen de collega’s aanwezig is. Van Facilitair medewerker tot aan Verpleegkundige, iedereen wordt gevraagd om mee te denken over nieuwe ideeën en de optimaliseren van de samenwerking.De baan van jouw collega's

Recruiter Eline loopt mee met Lisette, Verzorgende IG op Kerkakkers in Rucphen.

Ontmoet jouw team

Bekijk de Facebookpagina van Kerkakkers om een indruk te krijgen over hoe is het om hier te werken.