Skip to content

Verzorgende Nacht

Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland€ 2.266,72 - € 3.025,81 per maandVerzorgende IG

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Ben jij een écht nachtmens en op zoek naar een baan waarin je kan pieken in jouw meest actieve uren van de dag? Dan is Groenhuysen op zoek naar jou! Je zal voornamelijk ingezet worden tijdens de late avonduren en vroege ochtenduren, maar ook zal je afwisselend een dagdienst draaien. Zo werk je ook eens met de leuke collega’s samen die je altijd tijdens de afwisseling ziet.

Als Verzorgende pak je ‘s nachts de zorg voor de bewoners op. Tijdens deze diensten zal je voornamelijk zelfstandig aan het werk zijn. Tijdens de nacht is het gevoel van geborgenheid belangrijk en daarnaast ben je net zo liefdevol en enthousiast richting de bewoners als jouw collega’s overdag. Jij hebt een verantwoordelijkheidsgevoel en een hands-on mentaliteit. Met jouw hart voor de ouderenzorg bouw je graag een band op met bewoners en lever je vanzelfsprekend de beste zorgkwaliteit. Onze visie “Ouder worden, jezelf blijven” stimuleren we tijdens ons werk door de bewoners te ondersteunen in zelfmanagement, met aandacht voor individuele leefstijl, interesses en hun persoonlijke wensen.

Naast jouw kundigheid en vakkennis kan je ook goed schakelen met collega’s. Aan het eind van jouw dienst zorg je ervoor dat het volgende team op de hoogte is gebracht van de nachtdienst die gedraaid is, zodat de goede zorg in dezelfde lijn doorgezet kan worden. Samen sta je sterk!


Waar ga je werken?
Mogelijkheden binnen Groenhuysen zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties in Roosendaal en omgeving kunnen we inspelen op jouw functie-inhoud, uren, doelgroep, woon-werkafstand en ontwikkelwensen.

Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk en welke locatie het beste bij jou past. Heb jij op voorhand al een voorkeur voor locatie? Geen probleem, geef dit bij je sollicitatie aan.


Deze functie staat op dit moment concreet open bij de volgende locaties:

  • Het Zellebergenkwartier in Oudenbosch
  • Markant in Wouw

Vereisten

Wie zoeken we?

  • Je bent mensgericht. Je weet bewoners een veilige en warme omgeving te bieden gedurende de nacht. Ook kan je jouw kennis en ervaringen goed overdragen, jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend.

  • Je staat stevig in je schoenen en bent continu bezig met het optimaliseren van de zorg.

  • Daarnaast ben je ervaren en heb je aantoonbare affiniteit voor de doelgroep en ervaring in het zelfstandig werken heeft een pré.

  • Je bent gediplomeerd Verzorgende (IG) MBO niveau 3, bevoegd om dit werk te mogen doen.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem gerust contact op met de collega’s van Werving & Selectie, 088-557 4220. Zij brengen jou graag met de juiste personen in contact!


Arbeidsvoorwaarden en salaris
Als Verzorgende IG kun je bij Groenhuysen rekenen op:

  • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.

  • 6,5 week aan vakantiedagen op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.

  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Details

€ 2.266,72 - € 3.025,81 per maand

of

Apply with Indeed onbeschikbaar