Overslaan naar content

De Vitale Medewerker

Als werkgever vinden we het belangrijk dat onze medewerkers een zinvol, vitaal en gelukkig (werk)leven leiden, op de manier die bij hem of haar past! Zo heb je genoeg energie om het werk vitaal en met plezier te blijven doen en houd je ook na je werk nog genoeg energie over om dát te doen wat voor jou waardevol is. Hier investeren wij als werkgever veel in. Zo zijn er tal van activiteiten om onze medewerkers fit en vitaal te houden.

Griepvaccinatie

Groenhuysen biedt iedere medewerker, ongeacht functie, ieder jaar de mogelijkheid een griepvaccinatie te krijgen, wanneer je de griepvaccinatie niet via je huisarts kunt krijgen.

Financieel Fit

Heb je vragen of zorgen over geld? Zeker nu de prijzen voor energie en boodschappen zo hoog zijn en weet degene misschien niet waar je terecht kunt met je vragen of je zorgen. Ook daar proberen we als werkgever mee te helpen.

Jouw werkgeluk

Wanneer je moeite hebt om je werk te kunnen volhouden, wanneer je twijfels hebt of je dit in de (nabije) toekomst kunt volhouden, hoe kun je het beste omgaan met veranderingen of heb je vragen over hoe je jouw werkgeluk kunt vergroten? Als werkgever bieden we onze medewerkers de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de bedrijfsarts of een van onze counselors.

werkgeluk

Werk met privé combineren

Hoe vind je een goede balans tussen werk en zorg voor je gezin? Mantelzorg combineren met een baan bij Groenhuysen? Weet dat we bij Groenhuysen aandacht hebben voor deze thema’s.

Lekker in je vel

Regelmatig even stilstaan, keuzes maken en voor jezelf zorgen. Dat is niet altijd makkelijk en vraagt lef. Iedere maand geven we aandacht aan een thema om je fysiek en mentaal te ondersteunen. Hierbij maken we gebruik van bijvoorbeeld trainingen via het digitaal leerplein en interessante workshops.

BalansBudget

Het BalansBudget is een regeling om verlof te sparen. Dit zodat je langer verlof hebt om bijvoorbeeld een wereldreis te maken of om eerder met pensioen te gaan.