Overslaan naar content

Verpleegkundige GRZ

Op locatie
  • Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.858,27 - € 3.848,27 per maandVerpleegkundige

Functieomschrijving

Heb jij als Verpleegkundige een grote interesse en drive voor de geriatrische revalidatiezorg? Dan is nú de kans om ons team te komen versterken als Verpleegkundige GRZ op locatie Wiekendael!


In jouw rol als Verpleegkundige GRZ ben je van groot belang voor onze revaliderende cliënten en kwetsbare ouderen. Dit zijn cliënten die op onze afdeling revalideren van een zorgpad trauma, een chirurgische ingreep of een amputatie. Dit doe je vanuit een nauwe samenwerking met je collega’s en behandelaren. Je neemt daarin deel aan MDO’s, artsenvisites en familie- en opnamegesprekken.


Waarom het werken binnen de Geriatrische Revalidatiezorg zo uitdagend, divers en waardevol is? Het verlenen van geriatrische revalidatiezorg vraagt om maatwerk, waarbij de zorgvraag voor iedere cliënt uniek is. Je observeert, analyseert, rapporteert, stimuleert en motiveert. Het hoofddoel hierbij is om de cliënt weer zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren, zodat een terugkeer naar huis wordt gerealiseerd. Hoe mooi is het dat jij hier écht aan bij kan dragen als Verpleegkundige GRZ?

Waar ga je werken?

Regionaal Behandelcentrum Wiekendael is een expertisecentrum met een regionale functie. Wiekendael biedt deskundigheid op verschillende terreinen. Klanten verblijven korter of langer voor specifieke zorg of behandeling. Maar ook mensen die niet bij Wiekendael verblijven, kunnen er terecht voor deze zorg of behandeling.


Jij komt te werken op de afdeling voor geriatrische revalidatiezorg (grz), waarin er nauw wordt samengewerkt met diverse ketenpartners, waaronder het Bravis Ziekenhuis. Er heerst een therapeutisch klimaat, waarbij er diverse individuele- en groepstherapieën worden verzorgd. Daarbij gaat er veel aandacht naar het welbevinden van de cliënt en zijn naasten.


Je collega’s op deze afdeling zijn erg betrokken en het ‘samen doen’ is hier helemaal van toepassing. Daarnaast hebben al je collega’s een passie voor revalidatiezorg.


Het ‘samen doen’ komt ook terug in het begeleiden van nieuwe collega’s in wording. De GRZ is namelijk een leerafdeling! Dit betekent dat er veel aandacht is voor de begeleiding leerlingen. Ook jij gaat dus een belangrijke rol spelen in het leertraject van de leerlingen.

Vereisten

Ben je nieuwsgierig of de functie van Verpleegkundige GRZ helemaal bij je past?

  • Je bent van nature iemand die stimuleert en motiveert. Dit is een belangrijke karaktereigenschap tijdens de revalidatietrajecten.

  • Daarnaast heb je kennis en/of affiniteit met geriatrische revalidatiezorg. Je wilt je hierin ook continu blijven verdiepen en ontwikkelen.

  • Uiteraard ben je ook in het bezit van een Verpleegkundige MBO niveau 4 diploma.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem gerust contact op met de collega’s van Werving & Selectie, 088-557 4220. Zij brengen jou graag met de juiste personen in contact!

Arbeidsvoorwaarden en salaris

Als Verpleegkundige GRZ kun je bij Groenhuysen rekenen op:

  • Een bruto maandsalaris van maximaal €3.848,27 (CAO VVT, functiegroep 45) op basis van 36 uur.

  • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.

  • 6,5 week aan vakantiedagen op basis van 36 uur, daarvan zijn 12 vakantiedagen bovenwettelijk. Dit ‘verlofmandje’ is bedoeld om verlofuren te kunnen opnemen op feestdagen, bij calamiteiten, kort verzuimverlof of gewoon een extra dag vrij. Werk je minder dan 36 uur, dan krijg je vakantie-uren naar rato.

  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.

  • Een divers programma om jou fit en vitaal te houden. Vitaliteit staat namelijk hoog in het vaandel bij Groenhuysen.

  • Scholingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een leerplein met online cursussen, fysieke scholingen en BBL-opleidingen om kennis bij te spijkeren of up-to-date te houden.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Details

€ 2.858,27 - € 3.848,27 per maand

of

Apply with Indeed onbeschikbaar