Overslaan naar content

Verpleegkundige Gerontopsychiatrie

Op locatie
 • Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.858,27 - € 3.848,27 per maandVerpleegkundige Gerontopsychiatrie

Functieomschrijving

Voor de afdeling Gerontopsychiatrie binnen Wiekendael zijn we op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Verpleegkundige. Heb jij naast een passie voor de ouderenzorg ook kennis van het gedrag van de mens? Dan ben jij de perfecte aanvulling voor dit leuke team!


Als Verpleegkundige is het jouw taak de bewoners te helpen met hun persoonlijke verzorging en de verdere dagelijkse gang van zaken. Daarnaast verricht je de benodigde verpleegtechnische handelingen. Als Verpleegkundige ben je niet alleen uitvoerend, maar ook op organiserend en coördinerend vlak bezig. Vanuit eigen inzicht speel je in op de beleving van de bewoner en zijn familie waarbij de bewoner zover als mogelijk de regie behoudt. Hoe de zorg er precies uitziet wordt in overleg met de bewoner, familie en het team vastgesteld. De basis hiervan ligt vastgelegd in het zorgleefplan en het signaleringsplan.


Binnen de afdeling Gerontopsychiatrie staat niet alleen de zorg centraal. De bewoners op deze afdeling hebben naast de somatische zorgvraag ook een psychiatrische zorgvraag. Deze zorgvraag kan zich richten op angsten, stemmingen of persoonlijkheidsstoornissen. De problematieken kunnen al op jonge leeftijd ontstaan zijn, maar kunnen ook later pas ontstaan zijn. De bewoners hebben geen baat (meer) bij de behandeling binnen een GGZ instelling, maar hebben wel een andere benaderingswijze nodig dan bijvoorbeeld op een somatiek of PG afdeling. Aan jou de taak als Verpleegkundige om deze bewoners op de juiste wijze te benaderen, te begeleiden en te verzorgen onder andere door het bieden van structuur. Een uitdagende, maar zeker ook interessante afdeling om je als Verpleegkundige in te verdiepen! Daarnaast kun je ook ingezet worden voor een bereikbaarheidsdienst op locatie Wiekendael, waar je een dienst draait op één van de afdelingen binnen de locatie. Dit kan Het Parkinsonhuys, GRZ, Observatie & Diagnostiek, NAH of de Hospice zijn.


Jij deelt jouw expertise, met de focus op gerontopsychiatrie, graag met je collega’s en externe partijen. Je maakt dan ook deel uit van MDO’s en verzorgt zelf klinische lessen of workshops voor je collega’s. Daarnaast volg je regelmatig zelf cursussen en symposia om jouw kennis nog verder te vergroten. Hierin richt je je zowel op de zorg, maar zeer zeker ook op het (moeilijk verstaanbaar) gedrag.


Mogen we jou binnenkort verwelkomen als nieuwe collega?

Waar ga je werken?


Het centrum gerontopsychiatrie Wiekendael richt zich op ouderen bij wie sprake is van lichamelijke- en lichte psychiatrische beperkingen. Hier is geen enkele bewoner en geen enkele dag hetzelfde. Het centrum gerontopsychiatrie is onderdeel van regionaal behandelcentrum Wiekendael, waar ook de afdelingen geriatrische revalidatiezorg, palliatieve zorg, NAH, GRZ, Crisiszorg en Parkinson gehuisvest zijn. 


Je gaat werken in een beschermde open woonomgeving voor ouderen met lichamelijke en psychiatrische problemen. Je werkt daarin niet alleen samen met je team en de overige afdelingen binnen Wiekendael, maar ook met GGZ Westelijk Noord-Brabant. Als Verpleegkundige werk je in dag-, avond en nachtdiensten. Dit gebeurt doordeweeks en in het weekend. 

Vereisten

Nieuwsgierig naar of de vacature Verpleegkundige iets voor jou is?

 • Jij hebt al ervaring opgedaan als Verpleegkundige. Het is een grote pré als je deze werkervaring hebt opgedaan in de ouderenzorg of in de GGZ;
 • Naast ervaring ben jij gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4, BIG geregistreerden en bevoegd en bekwaam om dit werk te doen;
 • Wij vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met ouderen en somatische en psychiatrische ziektebeelden. Ervaring met één of beide doelgroepen is een pré;

Wil je meer weten over deze vacature? Neem gerust contact op met de collega’s van Werving & Selectie, 088-557 4220. Zij brengen jou graag met de juiste personen in contact!

Arbeidsvoorwaarden en salaris


Als Verpleegkundige kun je bij Groenhuysen rekenen op:

 • Een bruto maandsalaris tussen € 3.256,53 en € 3.848,27 (CAO VVT, functiegroep 45) op basis van 36 uur.
 • Mogelijkheden binnen Groenhuysen zijn er genoeg. Samen met jou kijken we naar de arbeidsuren en contractvorm.
 • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.
 • 237,40 vakantie uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.
 • Een divers programma om jou fit en vitaal te houden. Vitaliteit staat namelijk hoog in het vaandel bij Groenhuysen.
 • Scholingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een leerplein met online cursussen, fysieke scholingen en BBL-opleidingen om kennis bij te spijkeren of up-to-date te houden.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Details

€ 2.858,27 - € 3.848,27 per maand

of

Apply with Indeed onbeschikbaar