Overslaan naar content

Thuiszorg

Op locatie
 • Roosendaal e.o., Noord-Brabant, Nederland
€ 2.339,72 - € 3.848,27 per maand

Functieomschrijving

Als zorgprofessional in de Thuiszorg bij Groenhuysen heb jij één belangrijk doel voor ogen: onze cliënten die oprechte aandacht geven waarmee zij zo zelfstandig als mogelijk hun eigen leven kunnen leiden in hun eigen vertrouwde omgeving. Jij bent gepassioneerd en gedreven om écht het verschil te maken in het leven van onze cliënten.


Binnen de Thuiszorg bij Groenhuysen kun jij momenteel aan de slag als Helpende (Plus), Verzorgende IG, Assistent Welzijn of Medewerker Welzijn. Voor overige functies staan op dit moment geen concrete vacature uit. 


Het welzijn en sociaal welbevinden van onze cliënten staan binnen de Thuiszorg hoog in het vaandel. Jouw aandacht, warmte en rust zijn van onschatbare waarde en vormen de kern van jouw werk. Jij bent betrokken bij de cliënten in jouw regio en bouwt met hen een vertrouwensband op, zodat je de benodigde zorg en aandacht kan bieden.


Bij Groenhuysen geloven we sterk in zelfstandigheid en zelfredzaamheid in de thuiszorg. Als zorgprofessional krijg je de ruimte om zelfstandig beslissingen te nemen. Verantwoordelijkheid krijgen met de daarbij behorende regelruimte is bij Thuiszorg Groenhuysen vanzelfsprekend. Uiteraard staan je directe collega’s, het servicepunt, de wijkverpleegkundige en de manager altijd klaar om je te ondersteunen wanneer dat nodig is. Samen staan we naast elkaar en ondersteunen elkaar daar waar nodig, ieder vanuit zijn eigen deskundigheid.


Binnen de Thuiszorg bij Groenhuysen bieden we specialistische zorg aan 65-plussers met (beginnende) dementie, Parkinson, niet-aangeboren hersenletsel en de kwetsbare ouderen in het algemeen. Het is een uitdagende en sterk wisselende omgeving waarin jij als Helpende (Plus), Verzorgende IG, Verpleegkundige, Assistent-welzijn of Medewerker Welzijn een waardevolle rol speelt in het leven van onze cliënten.

Waar ga je werken? 

Als Assistent Welzijn, Helpende (Plus), Verzorgende IG of Medewerker Welzijn maak je deel uit van een warm, klein en betrokken team. Onze Thuiszorg bestaat uit zo'n 100 zorgverleners, verspreid over kleine regio's, waardoor we onze cliënten vertrouwde gezichten kunnen bieden. Dit is één van de redenen waarom onze cliënten onze thuiszorg waarderen met een 9.1 (zie zorgkaart Nederland).


Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk en welke regio (Roosendaal, Wouw - Oud Gastel, Oudenbosch - Sint Willebrord, Sprundel, Rucphen) het beste bij jou past. Heb jij op voorhand al een voorkeur voor regio? Geen probleem, geef dit bij je sollicitatie aan!

Ook is het mogelijk om te werken vanuit ons Mobiele team. Vanuit dit mobiele team spring je bij in die regio’s waar dat op dat moment gewenst is.

Vereisten

Nieuwsgierig of werken in de Thuiszorg bij Groenhuysen iets voor jou is?

 • Voor de directe zorgfuncties heb je een Helpende (Plus), Verzorgende IG of Verpleegkundige diploma en bent bevoegd en bekwaam om jouw functie uit te oefenen. Als Helpende sta je ervoor open om een Helpende Plus certificaat te behalen.

 • Je hebt een warme en positieve uitstraling en benadering, waardoor je al snel een vertrouwensband weet op te bouwen.

 • Natuurlijk ben je zelfstandig en proactief. Je bent niet bang om beslissingen te nemen en kunt goed omgaan met onverwachte situaties.

 • Jij vindt het vanzelfsprekend om de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van onze cliënten te respecteren en daar waar mogelijk te bevorderen. Alles wat een cliënt zelf kan - al dan niet met innovatieve hulpmiddelen - ondersteun je en neem je zeker niet over.

 • Je vindt het vanzelfsprekend om jouw eigen handelen te evalueren en te leren van opgedane ervaringen.

Wil je meer weten over deze vacature? Frank van der Westen (manager van de Thuiszorg) vertelt je graag meer. Hij is bereikbaar op ☏ 06-20441035

Arbeidsvoorwaarden en salaris

Bij Groenhuysen kan je rekenen op:

 • Een maandsalaris gebaseerd op de CAO VVT. Als Assistent Welzijn en Helpende FWG 25, als Helpende Plus in FWG 30, als Verzorgende IG in FWG 40 en als Verpleegkundige in FWG 45.

 • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.

 • 6,5 week aan vakantiedagen op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.

 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.

 • Een divers programma om jou fit en vitaal te houden. Vitaliteit staat namelijk hoog in het vaandel bij Groenhuysen.

 • Scholingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een leerplein met online cursussen, fysieke scholingen en BBL-opleidingen om kennis bij te spijkeren of up-to-date te houden.


Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Details

€ 2.339,72 - € 3.848,27 per maand

of

Apply with Indeed onbeschikbaar