Overslaan naar content

Project Teamcoördinator

Op locatie
 • Sint Willebrord, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.174,5 - € 4.370,94 per maandTeamcoördinator

Functieomschrijving

Voor Project Heidestede Vitaliseert zoeken we een Project Teamcoördinator voor de periode van een jaar! Jouw rol is cruciaal in het begeleiden en inspireren van zorgcollega’s op alle niveaus. Ga jij op reis met Groenhuysen?


Als Project Teamcoördinator heb jij een unieke functie binnen Groenhuysen! Je creëert structuur, zorgt dat afspraken worden nagekomen en bevordert een gelukkige werkomgeving. Daarbij houd je samen met het team van Kwaliteitsverpleegkundigen oog voor talent, ambities en ontwikkelmogelijkheden binnen jouw enthousiaste en leergierige team.


Dankzij jouw enthousiasme en fysieke aanwezigheid ben je laagdrempelig benaderbaar en goed op de hoogte van alles wat er speelt op de werkvloer, met betrekking tot het contact met bewoners en diens naasten. Dit doe je door mee te werken met je collega’s in onder andere de ochtendzorg! Zo blijf je BIG geregistreerd, actief betrokken bij de zorg en de teams en weet je als geen ander wat er speelt. Je hebt oprechte aandacht voor de medewerkers en haalt veel voldoening uit het coachen en motiveren. Je creëert een open en veilige werkomgeving waardoor je medewerkers durven te leren en groeien.


Je vormt als Project Teamcoördinator een jaar lang een hecht team met de andere Project Teamcoördinatoren en Kwaliteitsverpleegkundigen op de locatie Heidestede. Samen werken jullie aan locatie brede thema’s, vanuit de verschillende afdelingen, zoals het ‘anders werken in de zorg’ en het samen oplossen van personele problemen. Jij bent actief betrokken bij de evaluatie van dit unieke project binnen Groenhuysen.


Met jou gaan we Heidestede nog verder op de kaart zetten. Jij bedenkt innovatieve oplossingen en onderhoudt in- en externe contacten. Je bent een inspirerend voorbeeld voor de gehele locatie!


Ga jij deze uitdaging aan?

Waar ga je werken?

In het mooie Brabantse dorp Sint Willebrord staat het centrum voor Wonen & Zorg Heidestede. Hier wordt zorg en welzijn geboden in kleine woongroepen aan 108 bewoners met geheugenproblematiek en/of lichamelijke aandoeningen met een passende verpleeghuisindicatie. Daarnaast beschikt Heidestede over 48 zelfstandige appartementen waar ook geïndiceerde zorg wordt verleend aan klanten die graag nog op zichzelf willen wonen of voor wie een woongroep geen goede oplossing is. In de appartementen wonen soms ook partners van onze klanten in. Heidestede is een moderne locatie die van alle gemakken is voorzien.


Heidestede staat in de kern van Sint Willebrord en dit voel je! Het dorpse karakter is aanwezig op de locatie en is voelbaar onder de bewoners en het team. Dit geeft een fijne sfeer waarin je warm wordt welkom geheten. Het team staat voor elkaar klaar en streeft naar kwaliteit.

Vereisten

Nieuwsgierig naar of de vacature Project Teamcoördinator iets voor jou is?

 • Jij bent gediplomeerd HBO of MBO Verpleegkundige, BIG geregistreerd en hebt vanzelfsprekend affiniteit met de ouderenzorg.

 • Je vindt het leuk om jouw werkzaamheden te combineren met de directe zorg. Hierin stel je jezelf flexibel op, zowel in je werkzaamheden als in het rooster.

 • Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je leidinggevende én coachende ervaring hebt. Een opleiding in de richting van management is een pré.

 • Als persoon ben jij benaderbaar, nieuwsgierig, energiek, betrouwbaar en proactief. Met een flinke dosis lef en creativiteit durf je buiten de gebaande paden te denken.

 • Je bent een verbinder en inspirator; je weet de juiste mensen te betrekken en te enthousiasmeren.


Ben jij toe aan een uitdaging voor een jaar en wil je een bijdrage leveren aan Project Heidestede Vitaliseert? Solliciteer dan vandaag nog en laten we samen toekomst schrijven!


Reageren kan tot en met 29 mei. Op 6 juni en 10 juni in de middag zullen de eerste gesprekken plaatsvinden.


Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Werving & Selectie via ☏ 088 557 42 77 / ✉ werkenbij@groenhuysen.nl. Wij zullen – afhankelijk van je vraag – ervoor zorgen dat je met de juiste gesprekspartner in contact komt.

Arbeidsvoorwaarden en salaris

Als Teamcoördinator kun je bij Groenhuysen rekenen op:

 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 4.370,94 (CAO VVT, functiegroep 50) op basis van 36 uur;

 • Een contract voor een jaar van 28 tot 32 uur per week. Is het project afgelopen? Dan gaan we uiteraard graag het gesprek aan over andere mogelijkheden binnen Groenhuysen;

 • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.

 • 6,5 week aan vakantiedagen op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.

 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.

 • Een divers programma om jou fit en vitaal te houden. Vitaliteit staat namelijk hoog in het vaandel bij Groenhuysen.

 • Scholingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een leerplein met online cursussen en fysieke scholingen.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Details

€ 3.174,5 - € 4.370,94 per maand

of

Apply with Indeed onbeschikbaar