Skip to content

Medewerker Facilitaire Dienstverlening

Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland€ 2.139,72 - € 2.717,96 per maandMedewerker Facilitaire Dienstverlening

Functieomschrijving

Als Medewerker Dienstverlening ben je hèt visitekaartje van de locatie.

Door jouw gastvrije en vriendelijke ontvangst creëer je een warm en prettig welkom in het restaurantgedeelte van de locatie. Hier komen naast de bewoners ook hun familie en vrienden voor maaltijden of een kop koffie met wat lekkers.

In de rol van Medewerker Dienstverlening heb je een divers takenpakket. Allereerst ben je verantwoordelijk voor de brasserie of het restaurantgedeelte op locatie. Hier ontvang je de families van bewoners en sta je hen te woord. Daarnaast schenk je drankjes in en zorg je ervoor dat de brasserie er keurig uitziet.


Daarnaast loop je zogeheten hotel routes binnen de locatie. Tijdens deze routes verzorg je het ontbijt, dek je de bedden op en zorg je er als Medewerker Dienstverlening voor dat de kamers van de bewoners er spik en span uitzien. Uiteraard geldt dit laatste ook voor de rest van de locatie. Daar waar jij rommel ziet, zie jij het als jouw verantwoordelijkheid om dit netjes te maken. Dit alles met een vriendelijke glimlach op het gezicht en met oog voor onze bewoners.


Een gevarieerd takenpakket waarbij jij de vrijheid hebt om aan te geven waar jouw affiniteit ligt, zodat we zoveel mogelijk in kunnen spelen op jouw persoonlijke wensen en je krachten. Mogen wij jou binnenkort verwelkomen als nieuwe collega?


Waar ga je werken?
Mogelijkheden binnen Groenhuysen zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties in Roosendaal en omgeving kunnen we inspelen op jouw functie-inhoud, uren, doelgroep, woon-werkafstand en ontwikkelwensen.

Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk en welke locatie het beste bij jou past. Heb jij op voorhand al een voorkeur voor locatie? Geen probleem, geef dit bij je sollicitatie aan of bekijk hier al onze locaties.


Deze vacature staat op dit moment concreet open op:

 • Moerweide in Roosendaal
 • Blankershof in Oud Gastel
 • Heidestede in Sint Willebrord
 • De Champetter in Roosendaal

Vereisten

Nieuwsgierig of de vacature Medewerker Facilitaire Dienstverlening perfect bij je past?

 • Jij hebt ervaring opgedaan binnen de horeca en/of schoonmaak. Gastvrijheid en klantgericht te werk gaan zit in je DNA.

 • Wij vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met ouderen en het leuk vindt om met deze doelgroep te werken.

 • Je houdt van variatie in je werk, zodat je op facilitair gebied breed inzetbaar en waardevol bent.

 • Je bent bereid om in je eerste maand diverse cursussen te volgen op het gebied van dementie, voeding en HACCP.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Werving & Selectie via ☏ 088 557 42 77 / ✉ werkenbij@groenhuysen.nl. Wij zullen – afhankelijk van je vraag – ervoor zorgen dat je met de juiste gesprekspartner in contact komt.


Arbeidsvoorwaarden en salaris
Als Medewerker Facilitaire Dienstverlening kun je bij Groenhuysen rekenen op:

 • Je wordt ingeschaald binnen FWG 25 onder de functie Medewerker Dienstverlening in ons functiehuis.
 • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.

 • 6,5 week aan vakantiedagen op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.

 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.


Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.


Details

€ 2.139,72 - € 2.717,96 per maand

of

Apply with Indeed onbeschikbaar