Overslaan naar content

Hbo Verpleegkundige Deeltijd

Op locatie
 • Oudenbosch, Noord-Brabant, Nederland
 • Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland
+1 meer
€ 2.858,27 - € 3.848,27 per maandHBO-V

Functieomschrijving

Heb jij als Verpleegkundige de ambitie om de veranderingen en uitdagingen binnen de zorg in goede banen te leiden en een belangrijke bijdrage te leveren aan het optimaliseren van onze zorg en de zorgteams? Ga deze uitdaging samen met ons aan en solliciteer voor de deeltijd HBO-V opleiding bij Groenhuysen! Tijdens dit leerwerktraject word jij als MBO Verpleegkundige opgeleid tot hbo Verpleegkundige!


In je huidige functie van Verpleegkundige ben je nu al vrijwel dagelijks bezig met de kwaliteit van zorg. Jij vindt het interessant om te onderzoeken hoe het werk anders- of nog beter georganiseerd kan worden. Je neemt de verantwoordelijkheid om hier samen met je team mee aan de slag te gaan. Toch wil je hierin een nóg grotere bijdrage kunnen leveren! Jij hebt de ambitie om een sterke coördinerende rol aan te nemen binnen de zorg en van grote waarde te zijn op diverse locatie-overstijgende thema’s.


Tijdens het leerwerktraject tot HBO Verpleegkundige krijg je meer houvast hoe jij op een goede manier jouw opgedane kennis en kunde direct in de praktijk kunt inzetten. Gedurende de opleiding word je uitgedaagd om te leren over evidence based practice te werken en hoe je (wetenschappelijk) onderzoek toe kan passen binnen jouw dagelijks werk. Als HBO Verpleegkundige krijg jij de ruimte en verantwoordelijkheid om innovaties toe te passen, veranderingen door te voeren en de zorgteams te coördineren.


Kortom: wij bieden jou een uitdagende kans om jezelf als Verpleegkundige te ontwikkelen, jouw ambitie verder vorm te geven en daarmee de locatie waar je werkzaam bent naar een hoger niveau te tillen.


Hoe ziet de opleiding eruit?

Het opleidingstraject dat wij aanbieden is een deeltijdopleiding in samenwerking met Avans Hogeschool. In een traject van 2,5 jaar ontwikkel jij je tot hbo Verpleegkundige met de vaardigheden om binnen Groenhuysen een hele mooie en belangrijke bijdrage te gaan leveren aan verschillende vraagstukken. Denk daarbij aan onderwerpen als;

 • Anders werken in de zorg met het informele netwerk

 • De toenemende complexiteit van de de zorg in relatie tot stimuleren klinisch redeneren

 • Beroepsontwikkeling van zorgmedewerker

 • De kwaliteit van zorg

 • Optimalisatie/herontwerp zorgprocessen en implementatie technologie

Je volgt de lessen aan de Avans in Breda deze starten in februari. Naast deze onderwijsdagen werk je bij Groenhuysen en behaal jij je opdrachten in de praktijk. Klinkt goed, toch?


Wil je meer informatie over de opleiding? Kijk op: https://www.avans.nl/opleidingen/opleidingzoeker/hbo-verpleegkunde-s-hertogenbosch-breda-deeltijd-bachelor/introductie.

Waar ga je werken?

Groenhuysen zet zich in voor overwegend ouderen in de regio Roosendaal. We bieden hen mogelijkheden om op eigen wijze het allerbeste uit hun dag te kunnen halen. Dat doen we met een brede dienstverlening, variërend van gemak en comfort tot intensieve zorg, zowel in de vorm van thuiszorg als ook in onze verzorgde woonvoorzieningen. Onze missie is daarbij: ouder worden, jezelf blijven!

Met 2400 medewerkers en 1200 vrijwilligers zetten wij ons dagelijks in om de juiste zorg te bieden op zo’n 20 woon- en zorgcentra en binnen de Thuiszorg in de regio Roosendaal.


Tijdens de opleiding ben je als Verpleegkundige werkzaam op meerdere locaties binnen Groenhuysen. Op iedere locatie zal jij 1 jaar werkzaam zijn. Zo maak je kennis met diverse doelgroepen en probleemstellingen. Maar, wat spreekt jou aan? En waar heb jij baat bij? De manager, afdeling Beroepsopleidingen en de praktijkbegeleider maken samen met jou de leerroute. Natuurlijk gebeurt dit alles onder begeleiding van een Verpleegkundige op hbo niveau. Waar kan jij het optimale bereiken? Daar gaan we voor!

Voor het theoretische gedeelte ga je naar Avans in Breda. Daar volg je een maatwerktraject bestaande uit een flexibel programma van verschillende modules.

Vereisten

Nieuwsgierig of de hbo-V deeltijd opleiding iets voor jou is?

 • In je huidige functie van verpleegkundige onderscheid je jezelf al doordat je al veel bezig met het verbeteren van de kwaliteit van zorg en werkprocessen

 • Jij bent In het bezit van een mbo 4 diploma Verpleegkundige en hebt een geldige BIG-registratie;

 • Je hebt minimaal 2 jaar recente werkervaring als Verpleegkundige;

 • Je bent in staat om verpleegkundig leiderschap te ontwikkelen en kunt mensen motiveren;

 • Je bent gericht op het vergroten van jouw kennis en draagt dit actief over naar je collega’s;

 • Je hebt een flexibele en leergierige instelling en bent oplossingsgericht;

 • Je bent in het bezit van eigen vervoer om onze locaties te bereiken.

Wij vinden het belangrijk dat je bewust de keuze maakt om jezelf verder te ontwikkelen in de ouderenzorg. Het volgen van een HBO opleiding tijdens je werk als Verpleegkundige klinkt goed, maar we vragen natuurlijk wel wat van je:

 • Een grote mate van zelfstandigheid.

 • Kritische en onderzoekende houding naar jezelf en anderen.

 • Communicatieve (coachings)vaardigheden.

 • Werken en leren vraagt om een planmatig inzicht, goed kunnen organiseren en een mate van stressbestendigheid.

 • De verantwoordelijkheid voor het leerproces ligt bij jou, wat betekent dat we een open en actieve leerhouding van je verwachten.


Om te ontdekken of deze opleiding bij jou past, is een assessment onderdeel van de sollicitatieprocedure. Solliciteren kan tot en met 15 november voor de start in februari 2025. 


Wil je meer weten over deze vacature? Neem gerust contact op met de collega’s van Werving & Selectie, 088-557 4220. Zij brengen jou graag met de juiste personen in contact!

Arbeidsvoorwaarden en salaris

Gedurende de opleiding kun je rekenen op:

 • Je bent ingeschaald in FWG 45 van de CAO VVT met een bruto maandsalaris van maximaal €3.848,27. Heb je je opleiding behaald? Dan ga je naar FWG 50!

 • Je krijgt een contract van minimaal 28 uur per week, waarvan je 4 opleidingsuren per week uitbetaald krijgt.

 • De opleiding start per februari;

 • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.

 • 6,5 week aan vakantiedagen op basis van 36 uur, daarvan zijn 12 vakantiedagen bovenwettelijk. Dit ‘verlofmandje’ is bedoeld om verlofuren te kunnen opnemen op feestdagen, bij calamiteiten, kort verzuimverlof of gewoon een extra dag vrij. Werk je minder dan 36 uur, dan krijg je vakantie-uren naar rato.

 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Details

€ 2.858,27 - € 3.848,27 per maand

of

Apply with Indeed onbeschikbaar