Overslaan naar content

Algemene info

Centrum voor Wonen & Zorg Moerweide biedt ruimte aan zo'n 60 psychogeriatrische klanten. De kwaliteit van leven van de bewoners is het uitgangspunt. Er wordt belevingsgerichte zorg geleverd waarbij de medewerkers aansluiten bij de behoeften van de levensfase van de bewoner. Het welzijn staat hoog in het vaandel en familie is dagelijks welkom!

Omvang

Moerweide is verdeeld over de afdelingen Vlasaard en Klavervelde. Deze twee afdelingen hebben elk drie woongroepen met ieder maximaal 10 klanten. In maart 2022 heeft de locatie Moerweide tijdelijk zijn intrek genomen op de locatie Weihoek. Dit in verband met de herontwikkeling van de reguliere locatie van De Brink/Moerweide. 

Werken op deze locatie

Je gaat samenwerken met mensen die de dementerende ouderen een warm hart toedragen, belevingsgericht werken en op een prettige, respectvolle manier met de bewoners omgaan. De sfeer binnen Moerweide is warm en vol met humor en gezelligheid. Niet voor niets is onze visie ‘Samenwonen met een glimlach’. 

Deze relatief kleine locaties heeft medewerkers werkzaam op het gebied van zorg, facilitair en welzijn. Elke woning heeft haar eigen team aan zorgmedewerkers van ongeveer tien personen per 24 uur. Ook binnen het facilitaire aspect wordt er zoveel mogelijk gewerkt met vaste mensen per afdeling om de rust te bewaren voor de bewoners.

Er wordt veel aandacht besteed aan het werkgeluk van de medewerkers. Medewerkers denken mee in het reilen en zeilen van de locatie en vernieuwende ideeën worden gestimuleerd!De baan van jouw collega's

Recruiter Sofie loopt mee met Fleur, Verzorgende IG bij Moerweide in Roosendaal.

Ontmoet jouw team

Bekijk de Facebookpagina van Moerweide om een indruk te krijgen over hoe is het om hier te werken.

Kom werken bij Moerweide

Op dit moment zoeken wij een Verzorgende Nacht en Medewerker Facilitaire Dienstverlening. Klik op onderstaande knop om de vacatures te bekijken!

Staat jouw ideale baan er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie naar werkenbij@groenhuysen.nl of neem contact op met een van de Recruiters voor de mogelijkheden.