Overslaan naar content

Algemene info

Centrum voor Wonen & Zorg Heidestede staat in de kern van Sint Willebrord. Heidestede is een locatie met een écht dorpskarakter, dat voel je onder de bewoners, maar ook zeker onder de medewerkers. Heidestede is in ontwikkeling, onze werkwijze en professionaliteit verbeteren wij continu. Dus als jij de ambitie hebt, krijg jij bij ons de mogelijkheden om je in diverse richtingen te ontwikkelen. Hiermee lever jij een grote bijdrage aan de kwaliteit van leven van onze bewoners.

Omvang

Binnen Heidestede wordt zorg en welzijn geboden aan 108 bewoners in diverse woongroepen. Daarnaast zijn er 48 zorgappartementen op deze locatie aanwezig.

Op deze locatie vindt je zowel de doelgroep PG als somatiek. Heidestede is een moderne locatie die van alle gemakken is voorzien en nog steeds volop in ontwikkeling is!

In oktober 2023 is hier dan ook de nieuwe leerafdeling de SPIL geopend! SPIL staat voor Samen Participeren, Innoveren en Leren. Deze somatische afdeling kenmerkt zich door de innovatieve hulpmiddelen, actieve familieparticipatie en het lerende karakter van leerlingen en hun werkbegeleiders! 

Werken op deze locatie

Heidestede is een grote locatie met veel verschillende functies op het gebied van facilitair, welzijn en zorg. Gezien de grootte van de locatie, worden de medewerkers onderverdeeld in teams, van woongroepen PG en somatiek tot zorgappartementen. 

Weliswaar ben je onderdeel van een groot team, dagelijks werk je voornamelijk met een subteam van ongeveer tien collega's. Hierdoor zijn de teams overzichtelijk en hecht.

Alle teams kenmerken zich door hun warmte en collegialiteit. Binnen Heidestede is er veel aandacht voor elkaar en hebben collega’s veel voor elkaar over! Ze helpen elkaar waar nodig en stimuleren elkaar om continu de beste zorg te leveren.Ontmoet jouw team

Bekijk de Facebookpagina van Heidestede om een indruk te krijgen over hoe is het om hier te werken.