Skip to content

Algemene info

Centrum voor Wonen & Zorg Heidestede staat in de kern van Sint Willebrord. Heidestede is een locatie met een écht dorpskarakter, dat voel je onder de bewoners, maar ook zeker onder de medewerkers. Heidestede is in ontwikkeling, onze werkwijze en professionaliteit verbeteren wij continu. Dus als jij de ambitie hebt, krijg jij bij ons de mogelijkheden om je in diverse richtingen te ontwikkelen. Hiermee lever jij een grote bijdrage aan de kwaliteit van leven van onze bewoners.

Omvang

Binnen Heidestede wordt zorg en welzijn geboden aan 108 bewoners in diverse woongroepen. Daarnaast zijn er 48 zorgappartementen op deze locatie aanwezig.

Op deze locatie vindt je zowel de doelgroep PG als somatiek. Heidestede is een moderne locatie die van alle gemakken is voorzien en nog steeds volop in ontwikkeling is!

Werken op deze locatie

Heidestede is een grote locatie met veel verschillende functies op het gebied van facilitair, welzijn en zorg. Gezien de grootte van de locatie, worden de medewerkers onderverdeeld in teams, van woongroepen PG en somatiek tot zorgappartementen. 

Weliswaar ben je onderdeel van een groot team, dagelijks werk je voornamelijk met een subteam van ongeveer tien collega's. Hierdoor zijn de teams overzichtelijk en hecht.

Alle teams kenmerken zich door hun warmte en collegialiteit. Binnen Heidestede is er veel aandacht voor elkaar en hebben collega’s veel voor elkaar over! Ze helpen elkaar waar nodig en stimuleren elkaar om continu de beste zorg te leveren.Ontmoet jouw team

Bekijk de Facebookpagina van Heidestede om een indruk te krijgen over hoe is het om hier te werken.

Kom werken bij Heidestede

Op dit moment kun je bij Heidestede aan de slag als Helpende, Helpende Plus, Verzorgende IG, Verpleegkundige en Assistent Dienstverlening en Zorg. Stuur een open sollicitatie naar werkenbij@groenhuysen.nl of neem contact op met een van de Recruiters voor de mogelijkheden.