Overslaan naar content

Algemene info

De Wildenborch in Roosendaal biedt verzorging, verpleging en dagactiviteiten aan bewoners met een zware somatische zorgvraag en aan bewoners die zorg volgens het thuiszorgprincipe krijgen. 

Daarnaast is De Wildenborch ook een leercampus voor het opleiden van nieuwe zorgprofessionals.

Omvang

De Wildenborch is een centrum voor Wonen & Zorg met in totaal 60 appartementen: 20 appartementen zijn voor bewoners met een zware somatische zorgvraag met een behandelcomponent.  In de overige 40 appartementen ontvangen bewoners zorg volgens het thuiszorgprincipe. Deze mensen wonen zoals thuis en eigen regie en zelfstandigheid zijn daarom belangrijke pijlers.  

Daarnaast is locatie De Wildenborch ook een leercampus! Hier draait het om het creëren van een leercultuur waarin de ontwikkeling van de leerling centraal staat. Een succesvol concept wat we nog verder willen uitbreiden. Werkbegeleiders, praktijkopleiders, Adviseur Beroepsopleiding en de manager zijn hier nauw bij betrokken. Het opleiden van een nieuwe generatie is belangrijk om in de toekomst de juiste zorg te kunnen bieden.  

Werken op deze locatie

Bij De Wildenborch kom je te werken in een gevarieerd, enthousiast en gedreven team van zo’n 50 medewerkers, binnen de zorg, welzijn en facilitair. 

Werken op locatie De Wildenborch betekent creatief denken en handelen. Ook zijn er mogelijkheden om nieuwe werkprocessen te bespreken en daar – waar nodig – aan te passen. Daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en voor het aangaan van nieuwe uitdagingen!De baan van jouw collega's

Jacqueline loopt mee met Vicky, leerling Verpleegkundige, bij De Wildenborch in Roosendaal.

Ontmoet jouw team

Bekijk de Facebookpagina van De Wildenborch om een indruk te krijgen over hoe is het om hier te werken.