Overslaan naar content
Medewerkers zorg en facilitair bij Groenhuysen

De locaties bij Groenhuysen

Bij Groenhuysen zetten onze medewerkers zich dagelijks in voor overwegend ouderen in Roosendaal en omgeving. We werken op diverse locaties, maar ook in de Thuiszorg! Iedere werkomgeving is anders en dit zien we terug in de sfeer, de doelgroep en de teams. Deze variatie zorgt ervoor dat er voor iedereen wel een leuke werkplek te vinden is! 

Groenhuysen als organisatie

Bij Groenhuysen wordt gewerkt op verschillende locaties in Roosendaal en omgeving. Ouderen kunnen terecht bij Groenhuysen om te wonen met zorg, voor Dagbesteding, Dagbehandeling, langdurende zorg, kortdurende zorg en/of Thuiszorg. 

Wil je binnen de ouderenzorg werken, dan is er door al deze mogelijkheden altijd wel een plek waar jij jouw werkgeluk kunt vinden! Werk je liever in een woonzorgcentrum, in de Thuiszorg of juist op bijvoorbeeld een revalidatieafdeling? Wij kijken graag met je mee! 

De verschillen tussen locaties

Iedere locatie en afdeling van Groenhuysen is uniek! Wanneer we met (nieuwe) medewerkers op zoek gaan naar een leuke werkplek, kijken we naar een aantal factoren die per locatie kunnen verschillen. 

Om jouw ideale locatie te bepalen, kijken we dan ook naar de volgende vragen:

 • Werk je graag in een dorp of in een stad?

 • Welke manier van zorgen past bij jouw werkwijze?

 • Werk je graag in een klein of een groot team?

 • Wat voor sfeer vind jij prettig? 

 • Vind je een kleinschalige locatie leuk of sta je liever op een grotere locatie?

 • Hoe ziet jouw ideale werkverdeling eruit? 

De antwoorden op bovenstaande vragen zijn voor iedereen anders. En ook voor iedere locatie anders! Een kleine locatie in bijvoorbeeld Wouw brengt namelijk andere mogelijkheden met zich mee dan een grote locatie in Roosendaal. We omarmen deze verschillen en kijken samen met jou in welke werkomgeving jij jouw werkgeluk vindt! 

Verschillende functies

Om op al deze locaties en afdelingen de best mogelijke zorg te kunnen bieden, werken we met diverse functies binnen Groenhuysen. Er is altijd wel een functie die bij jouw kennis, vaardigheden en interesses past. 

Binnen Groenhuysen kun je aan de slag binnen de volgende gebieden:

 • Zorg

 • Facilitair

 • Welzijn

 • Behandeling & Begeleiding

 • Ondersteuning

Binnen al deze verschillende functies, geldt hetzelfde hoofddoel: de zorg voor onze bewoners en cliënten zo soepel mogelijk laten verlopen met als missie ‘ouder worden, jezelf blijven’! 

Werken op meerdere locaties

Vind jij het juist leuk om jouw werkomgeving af te wisselen en op verschillende locaties jouw waardevolle werk uit te voeren? Dan is het werken bij onze Flexpool iets voor jou! Jij zorgt ervoor dat de gaten in het rooster worden opgevuld. Jouw kennis en kunde zet je graag in om anderen te ondersteunen! Jij schakelt makkelijk en vindt het leuk om de uitdaging aan te gaan wanneer dit het hardst nodig is! 

Nog een extra voordeel: afhankelijk van hoeveel uren jij werkt, kun je binnen de Flexpool zelf jouw beschikbaarheid opgeven! Hierdoor kun je werken wanneer dit voor jou het beste uitkomt. 

Werken bij Groenhuysen

Wil jij werken bij Groenhuysen? Dan kijken we graag met je mee naar de mogelijkheden! Wil je op een vaste locatie werken, in de Thuiszorg of flexibel in onze Flexpool? Werk je het liefst op een somatische woongroep of liever op zorgappartementen voor bewoners met lichte dementie? Bij Groenhuysen kan het allemaal! 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze vacatures of doe een open sollicitatie en wie weet vind jij jouw droombaan binnen de ouderenzorg!