Overslaan naar content
BBL leerling Groenhuysen

Werkgeluk vind je bij Groenhuysen!

Bij Groenhuysen vinden we werkgeluk vanzelfsprekend erg belangrijk. Wij geloven dat tevreden en gemotiveerde medewerkers de sleutel zijn tot succes. Daarom bieden wij niet alleen leuke vacatures in de zorg en welzijn, maar streven we ook naar een werkplek waarin jouw werkgeluk centraal staat!

Werkgeluk bij Groenhuysen

Aan de hand van verschillende punten, zorgen wij voor werkgeluk: 

  1. Betekenisvol werk: doordat je werkt in de zorg en welzijn, heb je impact op het leven van een ander. We bieden maatwerk, we zijn verbonden met elkaar en we laten anderen schitteren!

  2. Teamgevoel: bij Groenhuysen geloven we dat het waardevol is om elkaar te vertrouwen, gelijkwaardig te zijn aan elkaar zonder hiërarchie en dat er gelijkwaardigheid is onder alle mensen. Binnen een team is er ruimte om successen te vieren en te koesteren.

  3. Persoonlijke ontwikkeling: de groei die je kan en wil maken vinden we belangrijk. Er is mogelijkheid om door te ontwikkelen en bij te leren. Hierdoor laten we niet alleen elkaar groeien, maar kan je zelf ook blijven groeien!

  4. Waardering: we vinden het belangrijk dat onze medewerkers elkaar waarderen en er voor elkaar zijn. Daarbij willen we een open sfeer waar sprake is van vertrouwen. Er is in onze teams ruimte om te  reflecteren, feedback te vragen en jezelf en anderen te ontwikkelen in gedrag en vaardigheden.

Waarom kiezen voor Groenhuysen?

Vacatures in de zorg en welzijn zijn er in grote aantallen, waarom kies je dan voor het vinden van jouw werkgeluk bij Groenhuysen? Wij zetten ons vol enthousiasme in voor een gelukkige oude dag voor onze bewoners, maar daarnaast ook voor werkgeluk bij onze medewerkers.

Niet alleen heb je leuk werk binnen de zorg en welzijn in de ouderenzorg bij Groenhuysen, je wordt als medewerker gezien en gehoord! Samen met jou kijken we welke locatie, doelgroep en omgeving het beste bij je past. Op deze manier streven we naar gelukkige medewerkers die hun werk vol passie kunnen uitvoeren! 

Jouw werkgeluk begint bij Groenhuysen!

Bekijk onze vacatures in de zorg en welzijn en ontdek hoe jij bij ons kunt bijdragen aan een betere wereld. Samen streven we naar werkgeluk voor iedereen. Of je nu in een facilitair team werkt, in de zorg of op kantoor: een gelukkige medewerker is essentieel voor succes binnen het werk!