Overslaan naar content

Algemene info

Bloemschevaert in Roosendaal biedt verzorging, verpleging, groepswonen en dagactiviteiten aan bewoners met met een psychogeriatrisch en/of somatische zorgvraag. Daarnaast zijn er een aantal ouderen die zelfstandig huren en thuiszorg ontvangen.

Deze locatie onderscheidt zich door de diversiteit aan zorgaanbod en het sterke sociale karakter, waar ondernemingszin en het maken van verbinding, zowel intern als extern, erg belangrijk zijn. Actief, gastgericht en zelfstandigheid zijn dan ook typerend voor deze locatie.

Omvang

Bloemschevaert heeft in totaal 144 appartementen verdeeld over 3 losstaande gebouwen met diverse voorzieningen. De meeste bewoners hebben een WLZ-indicatie.

Binnen deze gebouwen zijn er groepswoningen en zorgappartementen gerealiseerd.

Werken op deze locatie

Op deze locatie werken ±350 medewerkers in zowel de zorg, de dagbesteding, facilitair, huishoudelijke dienst en in de horeca. De medewerkers zijn verdeeld in teams over de diverse afdelingen, van woongroepen tot zorgappartementen.

De ontwikkeling van de medewerker staat bij De Bloemschevaert hoog op de agenda. Zo krijg je de ruimte om je persoonlijke kwaliteiten te benutten én te ontwikkelen. Ook wordt je uitgedaagd om je buiten de gebaande paden te wagen.

Om deze redenen – en dankzij de gemoedelijke en gezellige sfeer – werken veel medewerkers dan ook al jarenlang bij De Bloemschevaert!De baan van jouw collega's

Recruiter Yvette loopt mee met Mariska, MBO-Verpleegkundige, bij De Bloemschevaert in Roosendaal.

Ontmoet jouw team

Bekijk de Facebookpagina van De Bloemschevaert om een indruk te krijgen over hoe is het om hier te werken.