Skip to content

Algemene info

Blankershof in Oud Gastel biedt verzorging, verpleging en dagactiviteiten aan bewoners wonen met een psychogeriatrisch en/of somatische zorgvraag. Aan jou de keuze op welke afdeling en en/of met welke zorgvraag je wil werken.

Omvang

Blankershof heeft 57 appartementen: 50 voor zelfstandig wonen en 7 voor groepswonen. Dit maakt dat er wordt gewerkt met het thuiszorgconcept en de zorg middels zorgroutes geboden wordt.

Blankershof heeft een overdekt winkelstraatje waar bewoners naar de kapper kunnen of zelf boodschappen kunnen doen. Ook heeft deze locatie een Grand Cafe en een bibliotheek in de nostalgische Anton Piecksfeer.

Werken op deze locatie

Op deze locatie zijn in totaal ±40 medewerkers werkzaam in zowel de zorg, facilitair, huishoudelijke dienst, horeca en op gebied van welzijn. 

Ga je bij Blankershof aan de slag? Dan kom je terecht in een ervaren, mensgericht en warm team. De pauzes worden zoveel mogelijks samen - ongeacht je functie - doorgebracht. We doen het samen en hebben respect voor elkaar. We waarderen en proberen voor iedereen ‘ouder worden jezelf blijven’ op de best mogelijke manier toe te passen binnen onze locatie.



De baan van jouw collega's

Recruiter Sofie loopt mee met Quinty, Verzorgende IG bij Blankershof in Oud Gastel.

Ontmoet jouw team

Bekijk de Facebookpagina van Blankershof om een indruk te krijgen over hoe is het om hier te werken.

Kom werken bij Blankershof

Op dit moment hebben we vacatures voor de functie van Kwaliteitsverpleegkundige, Verpleegkundige, Verzorgende IG, Medewerker Facilitaire Dienstverlening en Schoonmaker/Schoonmaakster op Blankershof in Oud Gastel. Stuur een open sollicitatie naar werkenbij@groenhuysen.nl of neem contact op met een van de Recruiters voor de mogelijkheden.