Skip to content

Verzorgende IG NAH

Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland€ 2.495,33 - € 3.254,43 per maandVerzorgende NAH

Functieomschrijving


Heb jij een hart voor de ouderenzorg en is het jouw doel om bewoners de best mogelijke zorg te bieden? Word dan Verzorgende IG NAH op Wiekendael in Roosendaal! Met jouw deskundigheid, oog voor detail en gezelligheid zorg jij voor een fijne tijd voor onze bewoners.

Als Verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het zorgproces. Hoe de zorg er precies uitziet wordt altijd in overleg met de bewoner, de familie en het team vastgesteld. Je voert intake- en familiegesprekken en stelt het zorgplan op. Op basis van het zorgplan lever jij ondersteuning op het gebied van persoonlijke verzorging en/of ADL.

De afdeling Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) vraagt om een specifieke werkwijze. Het is een complex ziektebeeld, waarbij er diverse scenario’s zijn hoe je het beste kunt omgaan met dit ziektebeeld. Daarin stimuleren en activeren we de zelfredzaamheid, het ‘zelf kunnen doen’. Een dagstructuur is voor mensen met NAH erg belangrijk en daarnaast ook een stuk acceptatie en verwerking. Onze bewoners verdienen dan ook een nieuwe Verzorgende IG die beschikt over de kennis van deze doelgroep en/of geïnteresseerd is in het ziektebeeld.

Daarnaast weet jij, met jouw uitstekende sociale vaardigheden, intensief contact te onderhouden met de bewoners en naast betrokkenen. Je werkt nauw samen in het team en zet je samen in voor de best mogelijke kwaliteit van leven voor onze bewoners.

Waar ga je werken?

Je komt te werken in een heel gedreven en enthousiast team met zo'n 15 collega's. Dit zijn verpleegkundigen, verzorgenden en 1 Teamcoördinator. Met veel liefde en passie wordt er zorg en welzijn gegeven aan de bewoners. Zorg en welzijn die ze verdienen! Het samenwerken komt hier ook nadrukkelijk naar voren, aangezien mensen met dit ziektebeeld veel baat hebben bij een dagstructuur.

Locatie Wiekendael is het Regionaal Behandelcentrum binnen Groenhuysen. Binnen Wiekendael zitten verschillende afdelingen gevestigd. De afdeling NAH bestaat uit 20 bewoners, met de mogelijkheid tot uitbreiding naar 23 bewoners. Als Verzorgende IG werk je in dag-, avond en nachtdiensten. Dit gebeurt doordeweeks en in het weekend. Locatie Wiekendael bied je ook toekomstperspectief, omdat het bijvoorbeeld mogelijk is om op andere specifieke afdelingen te werken. Binnen Wiekendael bevindingen zich namelijk ook de afdelingen Hospice, Het Parkinsonhuys, GRZ, Gerontopsychiatrie en de Crisiszorg.Vereisten

Nieuwsgierig naar of de vacature Verzorgende IG Crisiszorg iets voor jou is?

  • Je hebt een diploma Verzorgende IG niveau 3, bevoegd dit werk te doen.

  • Je staat stevig in je schoenen en beschikt over sterke communicatieve en observerende vaardigheden.

  • We vinden het belangrijk dat je kennis en/of affiniteit hebt met het bieden van tijdelijke zorg en begeleiding voor kwetsbare ouderen.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem gerust contact op met de collega’s van Werving & Selectie, 088-557 4220. Zij brengen jou graag met de juiste personen in contact!


Arbeidsvoorwaarden en salaris

Als Verzorgende IG NAH kun je bij Groenhuysen rekenen op:

  • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3.254,43 (CAO VVT, functiegroep 40) op basis van 36 uur.

  • Het aantal contracturen? 24 tot 36 uur per week. Wat is jouw voorkeur?

  • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.

  • 237,40 vakantie uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.

  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.


Details

€ 2.495,33 - € 3.254,43 per maand