Overslaan naar content

Verzorgende IG NAH

Op locatie
 • Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.695,33 - € 3.502,58 per maandVerzorgende NAH

Functieomschrijving

Jij hebt als Verzorgende IG NAH oog voor zelfstandigheid en zelfredzaamheid van onze bewoners. Je ervaart het als een uitdaging om hen te begeleiden in hun woonomgeving binnen de NAH afdeling.


Als Verzorgende IG op de NAH afdeling binnen Groenhuysen ben je toegewijd aan het bieden van hoogwaardige zorg en ondersteuning aan hoofdzakelijk ouderen die te maken hebben met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Je werkt met bewoners die door een niet-aangeboren oorzaak lichamelijke, emotionele en/of gedragsmatige beperkingen ervaren. In jouw rol help jij hen een zo zelfstandig en comfortabel mogelijk leven te leiden, waarbij je specifieke aandacht besteedt aan hun gedrag en emotioneel welzijn.


Als Verzorgende IG NAH is het van cruciaal belang om te observeren, te luisteren en in te spelen op het gedrag van bewoners. De bewoners willen vaak nog deelnemen aan de maatschappij, maar helaas laat dit ziektebeeld dit niet altijd toe. Het kan voor hen moeilijk zijn om de gevolgen van een trauma, zoals een herseninfarct, te accepteren en verwerken. Door alert te zijn op gedragsveranderingen kun je de juiste begeleiding bieden die is afgestemd op hun individuele behoeften. Je speelt een actieve rol bij het opstellen en uitvoeren van zorgplannen, waarbij je samenwerkt met het multidisciplinaire team om de best mogelijke zorg te bieden.


De bewoners van de NAH-afdeling binnen Groenhuysen vormen een hechte groep. Zij ervaren de groep als hun thuis. Als Verzorgende IG NAH kom jij in hun thuis om hen te helpen. Hier is geen dag hetzelfde! Door de uiteenlopende gedragsuitingen, zoals prikkelgevoeligheid en stemmingswisselingen, is het essentieel dat je beschikt over empathie om op een professionele en respectvolle manier met de bewoners om te gaan. Je bent de rust zelve en weet een gemoedelijke omgeving te creëren, waarin de bewoners zich veilig voelen. Daarnaast betrek je actief de familie bij de zorg van de bewoners.


Met jouw deskundige zorg en persoonlijke aandacht lever je als Verzorgende IG een waardevolle bijdrage aan het welzijn en de kwaliteit van leven van de bewoners op de NAH afdeling.

Waar ga je werken?

De NAH afdeling is een onderdeel van regionaal Behandelcentrum Wiekendael. Wiekendael is een expertisecentrum met een regionale functie. Wiekendael biedt deskundigheid op verschillende terreinen. Klanten verblijven korter of langer voor specifieke zorg of behandeling.


De NAH afdeling bestaat uit twee grote woonkamers die ingericht zijn op de behoeften van de bewoners. In deze woonkamers wordt gezamenlijk gegeten en vindt een groot aantal van de groepsactiviteiten plaats.


Je collega’s op deze afdeling zijn erg betrokken en hebben een passie voor NAH. Je komt samen met bewoner, familie en het behandelteam tot een zorgleefplan waarbij kwaliteit van leven het uitgangspunt is.

Vereisten

Nieuwsgierig of werken als Verzorgende IG NAH bij Groenhuysen iets voor jou is?

 • Je hebt een Verzorgende IG diploma niveau 3 en bent bevoegd dit werk te doen

 • Je staat stevig in je schoenen en beschikt over sterke communicatieve en observerende vaardigheden vanuit een rustige houding.

 • Je bent oplettend, kan goed luisteren en bent in staat om op individueel en groepsniveau de interactie te begeleiden.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem gerust contact op met de collega’s van Werving & Selectie, 088-557 4220. Zij brengen jou graag met de juiste personen in contact!

Arbeidsvoorwaarden en salaris

Als Verzorgende IG NAH kun je bij Groenhuysen rekenen op:

 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3.502,58 (CAO VVT, functiegroep 40) op basis van 36 uur.

 • Het aantal uren bepalen we graag met jou in overleg! 

 • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.

 • 6,5 week aan vakantiedagen op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.

 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.

 • Een divers programma om jou fit en vitaal te houden. Vitaliteit staat namelijk hoog in het vaandel bij Groenhuysen.

 • Scholingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een leerplein met online cursussen, fysieke scholingen en BBL-opleidingen om kennis bij te spijkeren of up-to-date te houden.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Details

€ 2.695,33 - € 3.502,58 per maand

of