Overslaan naar content

Fysiotherapeut

Op locatie
 • Roosendaal en omgeving, Noord-Brabant, Nederland
 • Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland
+1 meer
€ 4.906,49 per maandFysiotherapeut

Functieomschrijving

Jij laat het team fysiotherapeuten en ouderen bewegen. Letterlijk en figuurlijk. Hoe je dat doet? Met vakinhoudelijke kennis en een enthousiaste en aanstekelijke persoonlijkheid.

Als Fysiotherapeut help jij ouderen niet alleen met de behandeling van lichamelijke klachten, maar kijk jij ook naar de mens achter de klacht om zo de zelfredzaamheid en kwaliteit van leven te optimaliseren.
Bij ons werk je samen in een multidisciplinair team aan de best mogelijke kwaliteit van behandelingen in de eerste en tweede lijn.
Tijdens je werk maak je kennis met verschillende deel specialisaties binnen de ouderenzorg, zoals fysiotherapie bij dementie, NAH, COPD en hartfalen, kwetsbare ouderen, amputatie, neurologische revalidatie en nog meer.

Naast de onderzoeken en behandelingen geef je als Fysiotherapeut voorlichting en instructies aan de cliënt, de zorg, hun omgeving en andere betrokkenen.


Waar ga je werken?

Je werkt in een zelforganiserend team dat multidisciplinair samenwerkt. Het is een informeel, toegankelijk en gemoedelijk team met een prettige werksfeer, een goede teamgeest en waar collega’s voor elkaar klaarstaan.

Kwaliteit, innovatie en ontwikkeling krijgen veel aandacht. De behandeling en begeleiding van cliënten vindt plaats in de behandelpraktijk, behandelcentra, aan huis, in de wijk of op de verschillende zorglocaties van Groenhuysen.


Samen met je collega’s vorm je de vakgroep Fysiotherapie. De fysiotherapeuten vallen onder de overkoepelende sectie ‘Behandeling en Begeleiding’ waarin alle behandeldisciplines zijn georganiseerd. Wil je meer weten over het team? Kijk op https://www.groenhuysen.nl/Behandelaren/Fysiotherapie

Vereisten

Nieuwsgierig naar de vacature Fysiotherapeut?

 • Je bent een Fysiotherapeut met affiniteit met ouderen en staat geregistreerd in het kwaliteitsregister voor fysiotherapie.

 • Belangrijk is dat je affiniteit hebt met ouderen en bekend bent met de bij hen complexe problematiek.

 • Om onze verschillende locaties te bereiken ben je in het bezit van een rijbewijs en auto.


Reageren kan tot en met 19-mei. 

Wil je meer informatie? Kjeld Klaver (Fysiotherapeut) vertelt je graag meer. Hij is bereikbaar op ☏ 06 20 36 05 55. Voor vragen over de procedure app of bel met Yvette de Vroom van werving & selectie, ☏ 06-83 19 93 05


Wij bieden

 • Een jaarcontract voor 32 uur met de intentie tot een vast contract.

 • Wisselende werklocaties waarbij je werkt met moderne behandelapparatuur in ruim opgezette en open oefenruimtes.

 • Je krijgt van ons veel vrijheid en regelruimte om samen met het team en de cliënt de dag te bepalen en daarmee invulling te geven aan je eigen functie.

 • Ruime vergoeding lidmaatschap beroepsvereniging, scholing en opleiding

 • Mogelijkheden tot specialisatie

Arbeidsvoorwaarden en salaris

Als Fysiotherapeut kun je bij Groenhuysen rekenen op:

 • De functie is ingeschaald volgens de CAO VVT, FWG 55. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal €4906,49 bij een volledige werkweek van 36 uur.

 • En het aantal uur? 32 uur waarbij de uren en werkdagen in overleg met elkaar worden afgestemd.

 • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.

 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Details

€ 4.906,49 per maand

of

Apply with Indeed onbeschikbaar