Overslaan naar content

Financial Controller

Hybride
 • Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.174,5 - € 4.370,94 per maand

Functieomschrijving

Ben jij een ambitieuze, leergierige, energieke financial, heb je affiniteit met data-analyse en wil jij graag meebouwen aan de integrale managementinformatie van een grote ouderenzorginstelling? Word dan Financial Controller bij Groenhuysen!


Als beginnend Financial Controller ben je actief bezig met het ontwikkelen, analyseren en interpreteren van (management)informatie. Daarnaast bestaan je werkzaamheden uit:

 • Het uitvoeren van (financiële) data analyses om tot waardevolle inzichten te komen.

 • Werken aan kostprijs- en investeringsanalyses.

 • Adviseren over financiële sturingsvraagstukken en signaleren en rapporteren over de risico’s.

 • Het ontwikkelen van integrale management dashboards en het opstellen van periodieke rapportages.

 • Het ondersteunen bij het opstellen van de begroting, forecasts en de jaarrekening en het ondersteunen bij de aanvraag en het bewaken van subsidies.


Daarnaast ben jij uitstekend in staat om met een frisse blik gevraagd en ongevraagd initiatief te nemen en anticiperend te werken. Als beginnend Financial Controller ben je leergierig, nieuwsgierig, energiek, proactief en oplossingsgericht. Je klantgerichte houding en goede communicatieve vaardigheden maken je tot een prettig aanspreekpunt voor collega’s en andere belanghebbenden.


Kortom: een leuke, afwisselende functie binnen de ouderenzorg waar jij de ruimte krijgt om je te ontwikkelen tot een allround Financial Controller.

Waar ga je werken?

Bij Groenhuysen zetten we ons in voor overwegend ouderen in de regio Roosendaal. Hierbij staat de kwaliteit van leven en zorg centraal, met nadrukkelijke aandacht voor de (individuele) leefstijl, interesse en persoonlijke wensen van ouderen. Samen met 2.500 collega’s en 800 vrijwilligers zetten wij ons dagelijks in voor ruim 3.000 cliënten in Roosendaal en omgeving. Onze visie is daarbij: ouder worden, jezelf blijven!


Je standplaats is Bovendonk, het Centraal Bureau in Roosendaal. Op het Centraal Bureau zijn de medewerkers van alle ondersteunende diensten gevestigd, waardoor de lijntjes kort zijn. Je komt te werken in een gemotiveerd en deskundig team dat bestaat uit vijf Financial Controllers, waar aandacht is voor elkaar en (werk)plezier de boventoon voert. Binnen ons team bestaat de mogelijkheid om hybride te werken, waarbij je afwisselend thuis of op kantoor werkt.

Vereisten

Nieuwsgierig of de vacature van Financial Controller bij je past?

 • Je bent mensgericht. Jij weet de connectie met collega’s gemakkelijk te maken.

 • Kwaliteiten als nieuwsgierig, leergierig, hands-on, gestructureerd en teamspeler passen perfect bij jou.

 • Je hebt affiniteit met data-analyse tools en Excel. Heb je deze kennis al? Dan is dit natuurlijk een pré!

 • Ook heb jij een afgeronde HBO/WO opleiding op zak in de richting van bedrijfseconomie, accounting, finance en/of control.

 • Jij staat aan het begin van jouw carrière als Financial Controller! Je vindt het een uitdaging om jezelf hier verder in te ontwikkelen binnen een mooie organisatie met een maatschappelijke, regionale bijdrage.

Reageren kan tot en met 2 juni. 


Wil je meer weten over deze vacature? Neem gerust contact op met de collega’s van Werving & Selectie, 088-557 4220. Zij brengen jou graag met de juiste personen in contact!

Arbeidsvoorwaarden en salaris

Afspraken worden goed vastgelegd

 • De functie van Financial Controller - in ons functiehuis ingeschaald onder Bedrijfseconomisch medewerker - volgens de CAO VVT FWG 50, met een maximaal salaris van € 4.370,94. Er zijn doorgroeimogelijkheden naar FWG 55 in de toekomst.

 • Een contract van 32 tot 36 uur voor in ieder geval een jaar waarbij we de uren en dagen graag met jou in overleg bepalen. Dinsdag en donderdag zijn in ons team vaste kantoordagen.
  Natuurlijk streven we naar een langdurige samenwerking en is er uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd!

 • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.

 • 237,40 vakantie uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.

 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.

 • Scholingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een leerplein met online cursussen, maar ook een scholingsbudget.

 • Een divers programma om jou fit en vitaal te houden. Vitaliteit staat namelijk hoog in het vaandel bij Groenhuysen.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Details

€ 3.174,5 - € 4.370,94 per maand

of

Apply with Indeed onbeschikbaar