Overslaan naar content

Ergotherapeut

Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland€ 3.335,55 - € 4.786,82 per maandErgotherapeut

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan binnen de Ergotherapie? Wordt Ergotherapeut bij Groenhuysen!


Jij vindt het als Ergotherapeut belangrijk dat ouderen zo veel mogelijk zelfstandig kunnen leven en bewegen zoals zij dat willen. 'Kwaliteit van leven staat bij ons hoog in het vaandel’. Met jouw expertise zorg jij ervoor dat dit ook gerealiseerd kan worden.

Aan de hand van een kennismaking met de cliënt bepaal je de hulpvraag en kijk je naar de dagelijkse activiteiten die problemen geven. Door goed te observeren, te luisteren en ergotherapeutisch onderzoek te verrichten weet jij een behandelplan/advies op te stellen om de zelfstandigheid te behouden of vergroten.


Voor de meeste problemen bestaat geen standaardoplossing. Daarnaast zijn niet al onze cliënten in staat om duidelijk te verwoorden tegen welke problemen ze aanlopen. Met de nodige dosis creativiteit en vakinhoudelijke kennis bepaal jij als Ergotherapeut de mogelijke oplossing.


Waar ga je werken?

Je maakt deel uit van de vakgroep Ergotherapie. Momenteel bestaat deze vakgroep uit 14 collega’s. De collega’s treffen elkaar wekelijks om met elkaar in verbinding te blijven. Het is een team waarbij iedereen voor elkaar klaar staat, waarin hard gewerkt wordt, maar waar ook iedereen in is voor een feestje.


Binnen Groenhuysen werk je als Ergotherapeut op onze locaties en eerstelijns, waardoor je werk afwisselend is. Er is altijd een mogelijkheid om met collega’s te sparren.


Hierdoor heb je te maken met veel verschillende cliënten en zorgvragen. Denk aan kwetsbare ouderen, oncologie, COPD/ hartfalen, orthopedie, amputatie, parkinson, NAH, reuma/ artrose of ouderen met dementie.

Daarnaast zal je veel multidisciplinair samenwerken met onze andere vakgroepen.

Al met al een hele gevarieerde en uitdagende functie!

Vereisten

Nieuwsgierig naar of de vacature Ergotherapeut bij Groenhuysen iets voor jou is?

 • Jij bent (bijna) HBO afgestudeerd Ergotherapeut en bevoegd om deze functie uit te oefenen.

 • Daarnaast ga je vol vertrouwen als ergotherapeut aan de slag. Ervaring in de ouderenzorg en de verschillende doelgroepen heeft een pré.

 • Samen met ons wil jij komen tot een passend rooster.

 • Om onze verschillende locaties te bereiken ben je in het bezit van een rijbewijs en een eigen auto.

 • Je bent ingeschreven in het kwaliteitsregister.

Wil je meer weten over deze vacature? Saskia van der Wolf Ergotherapeut, vertelt je graag meer ☏ 06-10 80 22 70 Vragen over de procedure? Neem gerust contact op met de afdeling Werving en Selectie ☏ 088 557 42 20.


Reageren kan t/m 3 maart. Door de eerste gesprekken heen? Dan is een dagdeel meelopen mogelijk.


Ben je in deze periode op vakantie, maar voldoe jij wel volledig aan bovenstaand profiel? Ook dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Laat ons middels je motivatie weten wanneer je eventueel beschikbaar zou zijn voor een gesprek!


Arbeidsvoorwaarden en salaris

Als Ergotherapeut kun je bij Groenhuysen rekenen op:

 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 4.786,82 (CAO VVT, functiegroep 55) op basis van 36 uur.

 • Een contract voor 32 uur per week voor de periode mei t/m oktober.

 • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.

 • 6,5 week aan vakantiedagen op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.

 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.

 • Een divers programma om jou fit en vitaal te houden. Vitaliteit staat namelijk hoog in het vaandel bij Groenhuysen.

 • Scholingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een leerplein met online cursussen, fysieke scholingen en BBL-opleidingen om kennis bij te spijkeren of up-to-date te houden.


Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Details

€ 3.335,55 - € 4.786,82 per maand

of

Apply with Indeed onbeschikbaar