Overslaan naar content

BI Specialist

Op locatie
 • Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.174,5 - € 4.906,49 per maandBI Specialist

Functieomschrijving

Word BI Specialist voor 32 tot 36 uur per week bij Groenhuysen. Ga de uitdaging aan in het (mede-)beheren van ons uitgebreid applicatielandschap, met de nadruk op Business Intelligence. Draag jij bij aan het ontsluiten van de juiste data uit onze moderne en innovatieve applicaties, zodat hiermee sturing gegeven kan worden aan onze organisatie?


In de functie van BI Specialist ben jij primair verantwoordelijk voor de juiste informatievoorziening vanuit en werking van ons datawarehouse. Het is jouw doel om Groenhuysen innovatiever en slimmer te laten werken door het beschikbaar stellen van de juiste data. Je denkt mee in informatieverzoeken of stelt deze proactief voor. Hiervoor bouw je aan het datawarehouse om de gewenste informatie te verkrijgen en maak je dashboards in Qlik Sense. Je bent de functioneel beheerder van de applicatie Qlik Sense. Tevens beheer je de databases, diverse technische koppelingen en instellingen in ons applicatielandschap die ervoor zorgen dat het geheel als een geoliede machine functioneert.


Daarnaast is het, afhankelijk van ervaring en interesses, optioneel mogelijk om de werkzaamheden te combineren met het mede functioneel beheer van een van onze applicaties, bijvoorbeeld AFAS of Salesforce, of een RPA tool. Door de digitalisering in de zorg is onze afdeling continu in ontwikkeling en beweging en ontstaan er geregeld nieuwe kansen om jezelf te ontwikkelen.


Vanuit een aanvoerders rol ben jij betrokken bij diverse strategische initiatieven om onze ICT afdeling toekomstbestendig te maken.

Waar ga je werken?

Je standplaats is ons Hoofdkantoor aan de Bovendonk in Roosendaal. Als BI Specialist maak je deel uit van de afdeling Informatisering en Automatisering. Het team van Informatisering telt naast de manager nog 10 medewerkers, bestaande uit BI Specialisten, applicatiebeheerders en een ICT Adviseur. Er is een nauwe samenwerking met de 8 collega’s van het team Automatisering.


De afdeling I&A richt zich op moderne informatiesystemen en de informatie die hieruit voortkomt. Door continue ontwikkelingen op het gebied van digitalisering wordt bij Groenhuysen scherp naar kaders en beleid op het gebied van informatievoorziening gekeken. Informatisering verzorgt, bewaakt en toetst de strategische kaders, tactische keuzes en de verwachte concrete uitwerkingen.


Nog even over Groenhuysen: wij zijn een eigentijdse, dynamische en ontwikkelingsgerichte zorgorganisatie. Met 2400 medewerkers zetten wij ons dagelijks in voor overwegend ouderen, dit in de thuiszorg en een 20 tal woon- en zorgcentra in (de omgeving van) Roosendaal.

Vereisten

Nieuwsgierig of de functie BI Specialist bij Groenhuysen bij jou past?

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding in de richting van (Bedrijfskundige) Informatica. Heb je een HBO diploma in een andere richting, maar blijkt uit werkervaring gedegen ICT-kennis en ervaring? Ook dan nodigen we je graag uit om te solliciteren!

 • Door jouw eerdere ervaring heb je een stevige technische basis, maar ook procesmatige skills;

 • Je hebt ervaring met het beheer van BI tooling, bijvoorbeeld Qlik Sense, PowerBI of Tableau. Daarnaast ben je goed met SQL en met het beheren van SQL Server. Ook heb je kennis van werken met API’s;

 • Je bent in het bezit van gedegen technische kennis van applicaties en databases;

 • Jij bent een energieke deskundige, met oplossingsgerichte werkhouding, die graag de verantwoordelijkheid op zich neemt voor het (mede-)beheren van onze complexe informatiesystemen. Het leveren van goede service staat bij jou centraal!


Reageren kan tot en met 5 mei 2024. Een assessment is mogelijk onderdeel van de procedure. Indien we gedurende de looptijd van de vacature toch eerder een geschikte kandidaat hebben gevonden, zullen we de procedure tussentijds sluiten.


Wil je meer weten over deze vacature? Neem gerust contact op met de collega’s van Werving & Selectie, ☏ 088-557 4220. Zij brengen jou graag met de juiste personen in contact!

Arbeidsvoorwaarden en salaris

Als BI Specialist - in ons functiehuis ingeschaald onder (Senior) Applicatiebeheerder - kun je bij Groenhuysen rekenen op:

 • Een bruto maandsalaris van maximaal €4.906,49. Op basis van kennis en ervaring wordt je ingeschaald in FWG 50 of FWG 55 van de CAO VVT. Let op: per 1 oktober 2024 wordt het salaris verhoogd met 2,5% wegens een verhoging van de CAO.

 • Een contract voor 32 tot 36 uur per week. In eerste instantie voor 1 jaar, met het oog op een vervolg voor onbepaalde tijd!

 • Jouw werkdagen zijn doordeweeks en je krijgt de mogelijkheid om waar mogelijk 1 dag per week thuis aan de slag te gaan.

 • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.

 • 237,40 vakantie uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.

 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Details

€ 3.174,5 - € 4.906,49 per maand

of

Apply with Indeed onbeschikbaar