Overslaan naar content

Basisarts / ANIOS

Op locatie
 • Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland
€ 4.370,94 - € 6.583,78 per maandBasisarts

Functieomschrijving

Word Basisarts / ANIOS in de ouderenzorg! Als Basisarts / ANIOS binnen Groenhuysen ben je verantwoordelijk voor verbetering in de fysieke en mentale gezondheid van onze bewoners. Hierbij staat de visie van Groenhuysen altijd centraal: Ouder worden, jezelf blijven. Als arts heb je aandacht voor de individuele leefstijl, interesses en de persoonlijke wensen.


Je stelt samen met het zorgteam en het multidisciplinair team behandelplannen op. Je verleent geneeskundige zorg aan onze bewoners en bent regievoerder over het multidisciplinair behandelteam. Met jouw sterke communicatieve vaardigheden neem je onze bewoners mee in hun behandeling en het ziektebeeld wat zij hebben, hierbij adviseer je over behandelmogelijkheden en de omgang met de ziekte en daaruit voorkomende problemen.


Je durft voorop te lopen in een dynamische omgeving, je omarmt nieuwe ontwikkelingen en neemt daarin initiatief. Je maakt kennis met het brede zorgaanbod binnen Groenhuysen, zoals psychogeriatrie, gerontopsychiatrie, jonge mensen met dementie, somatische zorg, GRZ, Parkinson en palliatieve zorg. Ook tijdens de diensten krijg je de mogelijkheid om kennis op te doen betreffende de andere doelgroepen en acute problematiek bij ouderen. Mocht het nodig zijn, dan kan je tijdens de diensten overnachten.


Waar ga je werken? 

Groenhuysen is eigentijds, dynamisch en ontwikkelingsgericht en zet zich in voor overwegend ouderen in de regio Roosendaal. In alles wat we doen gaan we uit van de mogelijkheden van de cliënt. Juist omdat wij vinden dat er voor ouderen nog zoveel uitdagingen zijn. Ons aanbod varieert van gemak en comfort tot intensieve zorg, zowel thuis als in uitstekend verzorgde woonzorgvoorzieningen in de eigen omgeving. Groenhuysen: Ouder worden, jezelf blijven.


Groenhuysen biedt basisartsen de gelegenheid om ervaring op te doen in het vak Ouderengeneeskunde. Je werkt in de woonzorg- en expertisecentra van Groenhuysen in een enthousiast, deskundig en multidisciplinair team en maakt deel uit van de vakgroep ouderengeneeskunde.

De vakgroep bestaat uit twaalf specialisten ouderengeneeskunde, 2 basisartsen en 3 AIOS ouderengeneeskunde. Binnen Groenhuysen leiden we zowel AIOS ouderengeneeskunde, AIOS huisartsgeneeskunde als co-assistenten op. Binnen de vakgroep lever je een actieve en inspirerende bijdrage aan de ontwikkeling van het vak en de positionering van artsen binnen de organisatie.

Vereisten

Jij bent een basisarts met passie voor de ouderenzorg!

 • Je bent enthousiast en hebt affiniteit met de verschillende disciplines binnen Groenhuysen; psychogeriatrie, gerontopsychiatrie, jonge mensen met dementie, somatische zorg, GRZ, Parkinson en palliatieve zorg. Daarnaast hebben we ook een EHKO (eerste hulp kwetsbare ouderen) en grote eerstelijns tak waarin de specialisten ouderengeneeskunde intensief samenwerken met huisartsen voor kwetsbare ouderen thuis (VKO).

 • Je stemt professionele zorg en behandeling vanzelfsprekend af op de persoonlijke wensen van de cliënt en draagt continu bij aan een fijne en plezierige werksfeer. Je werkt zelfstandig, neemt zelf initiatieven en je bent volop in ontwikkeling.

 • Je bent in het bezit van een WO diploma Geneeskunde

 • Het is je tweede natuur om (samen) te werken in een dynamische en veelzijdige ketenzorgorganisatie.

 • Je hebt de ambitie om meer uit je vak te halen en het is voor jou een uitdaging om de ontwikkeling in je vakgebied te vertalen naar de praktijk. En Groenhuysen ondersteunt en faciliteert hierin!

Meer weten over deze vacature of wil je de sfeer proeven bij Groenhuysen? Neem gerust contact op met de collega’s van Werving & Selectie, 088-557 4220. Zij brengen jou graag met de juiste personen in contact!

Wat bieden we?
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met uitstekende begeleiding van specialisten;

 • Opleidingsplekken voor als je de opleiding tot Specialist Ouderengeneeskunde wil gaan volgen;

 • Doorstroommogelijkheden als AIOS Ouderengeneeskunde, AIOS Huisartsgeneeskunde en Co-assistent

 • Wisselende en moderne werklocaties;

 • Een brede oriëntatie binnen de ouderenzorg;

 • Innovatie & Gezondheidstechnologie als één van de pijlers van 2023

 • Een breed gedragen vakgroep van specialisten ten opzichte van andere zorginstellingen.
  De manier waarop wij hierin samenwerken is uniek. Ervaar dit in de praktijk met onze Specialisten Ouderengeneeskunde, Verpleegkundig Specialisten en Geriatrisch Verpleegkundigen.

 • Een divers programma om jou fit en vitaal te houden. Vitaliteit staat namelijk hoog in het vaandel bij Groenhuysen.

 • Scholingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een leerplein met online cursussen, fysieke scholingen en BBL-opleidingen om kennis bij te spijkeren of up-to-date te houden.


Arbeidsvoorwaarden en salaris
Als Baisarts / ANIOS kun je bij Groenhuysen rekenen op:

 • Een bruto maandsalaris van maximaal €6.583,78 (CAO VVT, functiegroep 65) op basis van 36 uur

 • We werken graag lang met elkaar samen. Een functie voor bepaalde tijd, met de intentie om dit om te zetten naar onbepaalde tijd.

 • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.

 • 6,5 week aan vakantiedagen op basis van 36 uur, daarvan zijn 12 vakantiedagen bovenwettelijk. Dit ‘verlofmandje’ is bedoeld om verlofuren te kunnen opnemen op feestdagen, bij calamiteiten, kort verzuimverlof of gewoon een extra dag vrij. Werk je minder dan 36 uur, dan krijg je vakantie-uren naar rato.

 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.

 • Een divers programma om jou fit en vitaal te houden. Vitaliteit staat namelijk hoog in het vaandel bij Groenhuysen.

 • Scholingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een leerplein met online cursussen of fysieke scholingen om kennis bij te spijkeren of up-to-date te houden.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Details

€ 4.370,94 - € 6.583,78 per maand

of

Apply with Indeed onbeschikbaar