Overslaan naar content

Logopedist

Het vakgebied van de logopedie is veel breder en meer omvattend dan veel mensen weten. Logopedisten behandelen aandoeningen op het gebied van stem, taal, spraak, slikken én gehoor.  

Als Logopedist stel je de juiste diagnose en in samenwerking met de direct betrokkenen maak je een persoonlijk behandelplan.

Daarnaast geef jij ook voorlichting en instructies aan de cliënten, cliëntsystemen en andere disciplines.

Blijven leren

Blijven leren is iets wat we bij Groenhuysen belangrijk vinden. Deze vakgroep staat dan ook niet stil. Een cursus ‘orofaryngeale dysfagie’, ‘Motivational Interviewing’ ofwel

Motiverende gespreksvoering of het volgen van diverse doelgroepgerichte cursussen via bijvoorbeeld ParkinsonNet behoren tot de mogelijkheden.

Werkgebied

De Logopedisten hebben als standplaats ons expertisecentrum Wiekendael in Roosendaal. De behandeling en begeleiding van cliënten vindt plaats in de behandelpraktijk Wiekendael (revalidatie) of op onze verschillende zorglocaties (intramuraal) in Roosendaal en omgeving en/of bij cliënten aan huis (eerstelijnszorg). 

De vakgroep: Logopedie

Het team bestaat uit 5 collega’s.

Hoe je dit team het beste kunt omschrijven? Typerend voor dit team is hun warmte, gezelligheid en passie voor de ouderenzorg. Regelmatig vindt er overleg plaats om o.a. casuïstiek te bespreken of gedachten uit te wisselen. 

Ontmoet jouw teamKom werken bij Groenhuysen

Wij vinden het belangrijk om een fijne werkgever te zijn, waar plezier in je werk telt, waar jij je gezien en gehoord voelt en je deel uitmaakt van een samenwerkend team. Kom als Logopedist bij ons werken, stagelopen, een onderzoek verrichten of promoveren. 

Wil je meer weten over werken bij Groenhuysen? Of ben je nieuwsgierig naar onze openstaande vacatures? Bekijk ons actuele vacatureaanbod of stuur een open sollicitatie.