Overslaan naar content

Algemene info

Leonardushof, gelegen in het pittoreske Wouw, is een prachtige moderne locatie en biedt verzorging, verpleging en welzijnsactiviteiten voor bewoners met een psychogeriatrische zorgvraag. Door middel van domotica hebben de bewoners veel ruimte voor eigen regie en bewegingsvrijheid. Je werkt hier met een vernieuwend zorgconcept!

Omvang

Leonardushof is eind 2021 geopend en telt 48 appartementen, verdeeld over drie verdiepingen. De appartementen zijn ruim, toegankelijk en comfortabel en zijn tussen de 45m2 en 50m2 groot en hebben een eigen slaapkamer en sanitair. Er is duurzaam én toekomstproof gebouwd. De bouw en domotica zijn zodanig dat het pand geschikt kan worden gemaakt voor alle zorgvormen die Groenhuysen biedt.

Op de begane grond bevinden zich 13 appartementen. Daarnaast is er een gezellig en uitnodigend restaurant met open keuken. In de twee huiskamers worden activiteiten aangeboden of kan men fijn bij elkaar komen. Met een afgesloten tuin die verbonden is aan het dorp, snoezelbadkamer en kapsalon is de begane grond compleet. Dit is voor iedereen beschikbaar en geeft de vrijheid binnen de gehele locatie.

Op de eerste verdieping bevinden zich nog eens 20 appartementen. De tweede verdieping stelt 15 appartementen beschikbaar. Elk appartement heeft een eigen voordeur en biedt elke bewoner een thuis.Werken op deze locatie

Op deze locatie zijn in totaal zo’n 63 medewerkers werkzaam. Dit zijn medewerkers die werkzaam zijn in de zorg, welzijn en facilitair. Eind 2021 is er een frisse start gemaakt met een heel nieuw team. Inmiddels is het team goed op weg en wil het de volgende stap zetten. Het dorpsgevoel, wat kenmerkend is voor Wouw, voel je dan ook zeker terug op deze locatie.De baan van jouw collega's

Jack loopt mee met Jolanda, MBO-Verpleegkundige bij Leonardushof in Wouw.

Ontmoet jouw team

Bekijk de Facebookpagina van Leonardushof om een indruk te krijgen over hoe is het om hier te werken.