Overslaan naar content

Het werken en leren opleidingstraject bij Groenhuysen

Het is zo ver! De vacatures voor de BBL opleidingen tot Verzorgende IG en Verpleegkundige weer online! Wij zijn op zoek naar zorgtoppers die van hun passie — werken in de zorg — hun beroep willen maken. Beschik je niet over de juiste zorgdiploma’s of ben je toe aan een carrièreswitch? Dit is het moment! Schrijf je in voor ons BBL opleidingstraject. Je leert tijdens deze opleiding alle nodige kennis en handelingen om te werken in de zorg. Daarnaast pas je de theorie direct toe in de praktijk bij Groenhuysen!

Bij Groenhuysen zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s waarbij de passie ligt bij het verzorgen van ouderen. Groenhuysen heeft verschillende locaties en biedt diverse functies, zoals: Verzorgende IG, Verpleegkundige of flexwerker. Daarnaast hebben we BBL opleidingstrajecten waarin jij werkt en leert in de zorg. Bekijk welke mogelijkheden Groenhuysen jou kan bieden en wie weet word jij onze nieuwe zorgtopper!

Combineer werken en leren tijdens ons BBL opleidingstraject

Bij Groenhuysen bieden we je graag de kans om door te groeien, (nieuwe) kansen te grijpen en je kennis te verbreden. Door middel van onze BBL opleidingstrajecten is het mogelijk – om zelfs zonder zorgachtergrond – aan de slag te gaan in de zorg. We bieden verschillende opleidingen aan van Verzorgende IG tot HBO Verpleegkundige. Gemiddeld hebben de opleidingen een duur van twee á drie jaar en worden deze door ons betaald. Daarnaast krijg je een contract van 24 of 32 uur bij Groenhuysen en kun je de theoretische stof direct toepassen in de praktijk.

Op opleidingsreis met Groenhuysen

In het indrukwekkende interview met Annette Stormer lees je het verhaal over haar opleidingsreis met Groenhuysen. Annette heeft na ruim 30 jaar een carrièreswitch gemaakt van kantoorbaan naar werken in de zorg. Door middel van ons BBL opleidingstraject heeft ze haar benodigde zorgdiploma’s met vlag en wimpel behaald. Tijdens de opleiding heeft ze gewerkt op verschillende locaties. Hierdoor heeft Annette veel praktijkervaring opgedaan. Nu is ze met veel plezier aan het werk op onze locatie Wiekendeal op de GRZ-afdeling. Benieuwd naar het verhaal van Annette? Lees het hele interview hier.

Betekenisvol werk (verrichten) in de zorg

Werken in de zorg is een breed vakgebied en ook bij Groenhuysen kun je je op verschillende manieren inzetten. Bij Groenhuysen doen we er alles aan om ouderen goede en fijne zorg aan te bieden. Het kan hierbij gaan om thuiszorg of paramedische- of permante zorg op één van onze locaties. Bekijk onze vacatures en wellicht staat jouw droombaan ertussen! Op zoek naar een uitdaging in de zorg maar staat jouw gewenste vacature er nog niet tussen? Schrijf je in voor onze vacature-alert en wees als eerste op de hoogte wanneer de vacature online staat.

Aan de slag in de ouderenzorg bij Groenhuysen

Wil jij ook aan de slag in de ouderenzorg? Bekijk al onze opleidingen of de diverse vacatures en vind jouw droombaan! Voor meer informatie over het BBL opleidingstraject ben je tijdens onze informatiedagen op 19 en 21 september welkom op ons Centraal Bureau, Bovendonk 29 in Roosendaal. Natuurlijk kun je ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Bel 088-5574220 of stuur een e-mail naar werkenbij@groenhuysen.nl. Start nu jouw reis bij Groenhuysen! Word jij onze nieuwe collega?