Overslaan naar content
BBL leerling Groenhuysen

BBL opleidingen bij Groenhuysen

Wat voor werk je ook doet, je blijft altijd leren en ontwikkelen! Bij Groenhuysen vinden we dit erg belangrijk. Of je nu verder wil studeren of een carrièreswitch wil maken richting een zorgfunctie, wij kijken graag met je mee! Om dat te doen, bieden wij diverse BBL opleidingen aan. Wij zijn dan ook weer op zoek naar enthousiaste mensen met een zorghart die door willen studeren of voor het eerst een zorgdiploma willen halen!

Hoe ziet een BBL opleiding eruit?

In september starten er drie verschillende BBL opleidingen in de zorg, namelijk:

Tijdens onze BBL opleiding, word je aan de hand van één lesdag per week opgeleid tot volwaardig Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige. Daarnaast werk jij een locatie binnen Groenhuysen! Zo pas je de theorie dus direct toe in de praktijk. Gedurende jouw opleiding leer je meerdere locaties van Groenhuysen kennen, waardoor je een goed beeld van de organisatie en de doelgroepen binnen de ouderenzorg krijgt. 

Hart voor de ouderenzorg

Wanneer je voor de BBL opleiding bij Groenhuysen kiest, weet je in ieder geval één ding zeker, de ouderenzorg is helemaal jouw ding! Je wordt opgeleid tot volwaardig Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige, maar tijdens jouw werk bij Groenhuysen focus je je vanzelfsprekend volledig op de ouderenzorg! Wel ontdek je door op verschillende locaties te werken, welke doelgroep binnen de ouderenzorg het beste bij jou past. 

Diploma BBL opleiding behaald?

Natuurlijk zijn er volop kansen zodra je jouw diploma bij Groenhuysen hebt behaald! Met veel verschillende locaties en diverse doelgroepen binnen de ouderenzorg, is er altijd wel iets wat bij je past. Wat voor ons belangrijk is, is dat jij lekker op je plek zit. Samen met jou kijken we waar jij gelukkig wordt in jouw werk! Kijk voor ons actuele aanbod en de opleidings-vacatures op www.werkenbijgroenhuysen.nl 

Betekenisvol werk in de zorg

Werken in de zorg kan op veel verschillende manieren. Samen doen we er alles aan om onze bewoners en cliënten de best mogelijke zorg te bieden, of dit nu direct vanuit de zorg is of door middel van jouw werk op facilitair gebied. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan eens onze vacatures en wie weet vind je jouw droombaan binnen de ouderenzorg!