Overslaan naar content

Werken bij Groenhuysen, vind jouw droombaan!

Is jouw reis naar je droombaan al begonnen? Op zoek naar een nieuwe uitdaging, doorgroeimogelijkheden of ruimte voor een tijdelijke opdracht, bij Groenhuysen bieden we je graag de mogelijkheid. Wij zijn op zoek naar jou!

We hebben op het moment verschillende vacatures openstaan om jou de droombaan te bieden die je zoekt. Zet je zelf in op het gebied van ouderenzorg. Bij Groenhuysen hebben we een grote diversiteit in dienstverlening die we aanbieden. Doordat we ons breed inzetten zoeken we nog meer medewerkers die net als wij, passie hebben voor de ouderenzorg. Met ons uitganspunt: “Ouder worden, jezelf blijven!”.

Vacature alert bij Groenhuysen!

Sta jij net als wij te popelen om aan de slag te gaan in de ouderenzorg? Dan ben je bij Groenhuysen aan het juiste adres! We hebben een breed aanbod in vacatures. Word jij onze nieuwe vrijwilliger op één van onze locaties, roosterplanner op ons centrale bureau of Digicoach? Bekijk snel onze actuele vacatures en solliciteer direct!

Liever zelf kiezen waar en wanneer je wilt werken? Groenhuysen Flexpool biedt je de mogelijkheid. Je kunt aangeven op welke locatie je wilt werken en welke dag en tijd jouw voorkeur heeft. Groenhuysen Flexpool werkt als een intern uitzendbureau waarbij je zal ondersteunen op verschillende afdelingen.

Staat jouw droombaan er niet tussen? Stel een vacature alert in een wees als eerste op de hoogte wanneer de vacature online staat. Om het zoeken naar een passende vacature makkelijker voor je te maken kun je op vacature-pagina selecteren op functie, expertise en locatie. “Ga samen met ons op reis en haal het beste uit jezelf!”

Werken bij Groenhuysen

Heeft de zorg jou altijd al aangesproken maar heb je er geen ervaring in of mis je de nodige kennis? Volg dan ons werken- en leren opleidingstraject. Alle theorie die leert kun je direct toepassen in de praktijk. Je zal 1 dag naar school gaan in combinatie met een 24 of 32 uur contract bij Groenhuysen.

We bieden verschillende soorten BBL opleidingstrajecten aan: Verzorgende IG, Verpleegkundige (niveau 4 en HBO) en KOERZ. Bekijk de mogelijkheden en welk traject er bij je past. Groenhuysen neemt de kosten van de opleiding voor rekening. Lees hier alles over de BBL opleidingstrajecten van Groenhuysen.

Veelzijdig werk in de ouderenzorg bij Groenhuysen

Bij Groenhuysen doen we er alles aan om de beste zorg te bieden en verlenen aan onze klanten. Al sinds 1993 zet Groenhuysen zich in op het gebied van ouderenzorg. Kom ons team versterken en draag je steentje bij in het veelzijdige werk bij Groenhuysen.

Benieuwd geworden naar wat wij precies doen of wat jij voor ons zou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, we staan je graag te woord!