Overslaan naar content

Werken in de zorg

Ben jij toe aan een uitdaging in de zorg? Start in 2023 een nieuw avontuur en ga aan de slag in de ouderenzorg. Bij Groenhuysen hebben we diverse functies openstaan. Van Verpleegkundige tot facilitaire functies en meer. Bekijk snel onze vacatures. Misschien staat jouw droombaan er wel tussen! Werken in de zorg is afwisselend en dankbaar werk. Zet je dagelijks in om de beste zorg te leveren aan onze bewoners, in de thuiszorg of tijdens een paramedische behandeling. Bekijk welke mogelijkheden we jou kunnen bieden en ga aan de slag in de ouderenzorg.

Het veelzijdige werk in de ouderenzorg

Werken in de zorg is nooit saai. Bij Groenhuysen hebben we verschillende vacatures openstaan waarin je aan de slag kunt. Start nu jouw reis samen met Groenhuysen en maak het verschil in het leven van ouderen. Wij bieden warme zorg tijdens de koudere dagen. Onze medewerkers nemen allemaal hun warmte en liefde met zich mee naar de bewoners. Zeker in deze tijd van het jaar is dat extra beetje aandacht soms best fijn. Betekenisvol werk in de ouderenzorg, ga jij aan de slag bij Groenhuysen?

 Samen gaan we voor goede kwaliteit van de zorg

Bij Groenhuysen doen we er alles aan om de beste zorg te leveren voor onze bewoners. We bewaken de kwaliteit van onze zorg en letten hierbij op de volgende aspecten: veiligheid, cliëntgericht, beschikbaarheid en efficiëntie. Dit is zowel voor onze bewoners als medewerkers belangrijk. Alleen samen kunnen we goede kwaliteit leveren. Daarom zijn wij op zoek naar jou om onze bewoners de beste zorg te kunnen bieden!  

Bekijk onze vacatures in de zorg, Groenhuysen is op zoek naar jou!

Samen aan het roer naar een avontuurlijke plek. Bekijk onze vacatures in de zorg. Draag je steentje bij in de ouderenzorg op één van de locaties van Groenhuysen. Wij hebben diverse functies beschikbaar. Van bijbaan Helpende tot fulltime Verpleegkundige. Geen zorgdiploma’s maar wil je wel graag werkzaam zijn in de zorg? Bekijk dan onze facilitaire functies. Of wil je werken in de zorg maar wel op de tijden dat het jou uitkomt? Meld je aan voor onze Flexpool. Hier komen alle openstaande diensten in te staan en kun je zelf kiezen welke dienst je aanneemt en hoe jij je werkagenda inricht. Vacatures in de zorg zijn uitdagend én afwisselend. Ontdek het zelf en wie weet staat jouw droombaan ertussen!