Overslaan naar content

Werkplezier in de zorg

Ben jij benieuwd hoe het is om te werken in de zorg? Bij Groenhuysen vertellen we je graag meer over werken in de ouderenzorg. Het is dankbaar en betekenisvol werk om dagelijks klaar te staan voor ouderen. En daar waar nodig, ouderen ondersteuning te geven in hun dagelijkse activiteiten en hun dag op te fleuren. Onze medewerkers zijn aan het woord en vertellen je hoe het is om te werken bij Groenhuysen.

Bij Groenhuysen doen we er alles aan om de beste zorg te bieden aan onze bewoners, maar ook om het werkplezier te vergroten. Met ons zorghart werken we in verschillende functies om de beste zorg aan ouderen te bieden. Ons team is werkzaam binnen de directe zorg van Helpende tot Verpleegkundige, maar ook op het gebied van facilitaire zaken, behandeling en begeleiding én welzijn. Eenieder draagt zijn of haar steentje bij in de zorg. Bezorg een glimlach op het gezicht ouderen! Werken in de zorg is zwaar, maar de waardering die je er voor terugkrijgt is onbeschrijfelijk waardevol.

Daarom werk ik hier

Onze medewerkers aan het woord. Kim is kwaliteitsverpleegkundige bij Groenhuysen. Binnen de locatie Wiekendael zit het Parkinsonhuys, een specifiek kenniscentrum. Kim zet zich vol passie in voor mensen met de ziekte van Parkinson. Eén van de snelst groeiende hersenziekte ter wereld. Kim vertelt over haar werk, haar passie. ”Mijn hart ligt bij de doelgroep van mensen met de ziekte Parkinson”.

Wendy is Verzorgende IG binnen de Thuiszorg. Dagelijks zet zij zich in voor thuiswonende ouderen. “Ik wil ervoor zorgen dat mensen het leven kunnen leiden dat ze willen leiden, ondanks de beperkingen die er zijn.” Bij het werken in de Thuiszorg kun jij er voor zorgen dat ouderen hun dagelijkse activiteiten kunnen blijven uitvoeren en ondersteuning krijgen, daar waar nodig is. Wendy vertelt over haar invulling van werkplezier in de Thuiszorg.

Lees de verhalen van onze medewerkers en proef de werksfeer bij Groenhuysen. Zien we jou binnenkort aan de slag op één van onze locaties?

Vacature alert!

Ben jij er al over uit? Haal het beste uit jezelf en ga aan de slag in de ouderenzorg bij Groenhuysen. We hebben diverse vacatures openstaan, staat jouw droombaan ertussen? Mocht de functie van jouw voorkeur er (nog) niet tussen staan kun je je aanmelden voor onze vacaturealert. Je ontvangt een melding wanneer jouw gewenste vacature online staat. Zodat je direct kunt solliciteren op jouw droombaan!

Betekenisvol werk in de ouderenzorg bij Groenhuysen

Bekijk onze vacatures en opleidingen. Ook wanneer je (voor het eerst) de stap gaat maken naar de zorg ben je bij ons aan het juiste adres. Door onze werken en leren opleidingstrajecten behaal jij de nodige zorgdiploma’s en werk je binnen één van onze locaties. Het is ook mogelijk aan de slag te gaan in onze Flexpool. Je kunt zelf je werkagenda inrichten en kiezen welke diensten je aanneemt. De mogelijkheden zijn eindeloos en doorgroeimogelijkheden zijn er zéker. Ga mee op reis met Groenhuysen en start of vervolg jouw carrière in de ouderenzorg!