Overslaan naar content

Verpleegkundig Specialist

Als Verpleegkundig Specialist krijg je bij ons de ruimte en tijd om oprecht aandacht te geven aan onze bewoners. 

Onze Verpleegkundig Specialisten houden van het samenspel tussen geneeskunde en zorg. Het geeft hen energie om verpleegkundige taken af te wisselen met medische taken. De dagelijkse werkzaamheden zijn uiteenlopend. Het ene moment lopen zij visites, regelen ze een opname en onderzoek ze een cliënt. Daarnaast hebben zij contact met de betrokken familie of bespreken een casus met de specialist ouderengeneeskunde (SO) of andere paramedici. Zo is geen dag hetzelfde. 

Blijven leren

Blijven leren is iets wat we bij Groenhuysen belangrijk vinden. Deze vakgroep staat dan ook niet stil.

Werkgebied

De behandeling en begeleiding van cliënten vindt plaats in de behandelpraktijk, behandelcentra, aan huis in de wijk of op de verschillende zorglocaties van Groenhuysen.

De vakgroep: Verpleegkundig Specialisten

Deze vakgroep bestaat uit 8 gediplomeerd Verpleegkundig Specialist-en en 2 in opleiding (VioS). De sfeer binnen de vakgroep is gemoedelijk, open en collegiaal. Regelmatig vindt er overleg plaats om o.a. casuïstiek te bespreken of gedachten uit te wisselen.

Naast de vakgroep is de dagelijkse samenwerking met andere disciplines en expertises goed.

Ontmoet jouw teamKom werken bij Groenhuysen

Wij vinden het belangrijk om een fijne werkgever te zijn, waar plezier in je werk telt, waar jij je gezien en gehoord voelt en je deel uitmaakt van een samenwerkend team. Kom als Verpleegkundig Specialist bij ons werken, stagelopen, een onderzoek verrichten of promoveren. 

Wil je meer weten over werken bij Groenhuysen? Of ben je nieuwsgierig naar onze openstaande vacatures? Bekijk ons actuele vacatureaanbod of stuur een open sollicitatie.