Skip to content

Een vakantiebaan in de zorg bij Groenhuysen

De mei- en zomervakantie zijn in aantocht. In deze periode kunnen wij extra ondersteuning goed gebruiken. Zoek jij een toffe vakantiebaan met een lekker salaris waarbij jij overwegend ouderen helpt het beste uit hun dag te halen? Bij Groenhuysen is het mogelijk om snel te starten en ook na deze periode kan jij, als je dat wil, bij ons blijven werken. Ben jij de topper die wij zoeken? We zijn op dit moment op zoek naar toppers die tijdens de vakanties een centje bij willen verdienen. Zoek jij een geweldige vakantiebaan waarbij hard werken beloond wordt? De ouderenzorg is een branche die nooit stilstaat en waar altijd genoeg te doen is. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden om tot dé perfecte vakantiebaan - en eventuele bijbaan - te komen! 

Werken in de zorg

Ben jij bezig met een opleiding in de zorg en wil jij naast je studie een lekker centje bijverdienen? Je leert natuurlijk ontzettend veel tijdens je studie, maar ook is het belangrijk om relevante werkervaring op te doen. Groenhuysen biedt genoeg kansen om tijdens de vakanties werkervaring op te doen. Volg jij geen opleiding in de zorg, maar word je helemaal enthousiast van werken in de zorg? We bieden ook verschillende vakantie- of bijbanen die geen zorgdiploma vragen! 

Een vakantiebaan in de zorg bij Groenhuysen 

Werken bij Groenhuysen is leuk en veelzijdig. Je kan bij ons aan de slag binnen verschillende expertises en doelgroepen binnen de ouderenzorg. Groenhuysen heeft vele locaties in en rondom Roosendaal en is daardoor altijd dichtbij. Zo kan jij makkelijk op de fiets, met je OV kaart of misschien zelfs wel lopend naar je nieuwe werkplek komen. En, vind jij werken in de zorg zó leuk dat je dit niet alleen tijdens vakanties wil doen, maar als bijbaan? Dan zit je bij Groenhuysen op de goede plek! We kijken samen met jou naar de ideale bijbaan.

Jouw nieuwe vakantiebaan in de zorg

Klinkt een vakantiebaan in de zorg bij Groenhuysen als iets voor jou? Of wil je nog meer weten over werken in de zorg? Bekijk onze vacatures en solliciteer gemakkelijk via de sollicitatiebutton. Wil je op de hoogte blijven van toffe vacatures? Abonneer je dan nu op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe vacatures in je mailbox!