Overslaan naar content

Jouw weg naar werken bij Groenhuysen

Op deze pagina zullen we je een overzicht geven van ons sollicitatieproces en je begeleiden bij elke fase. Of je nu solliciteert voor een functie als Verpleegkundige, Verzorgende IG, Facilitair medewerker of een andere rol, we kijken ernaar uit om jou te leren kennen en te ontdekken hoe jouw vaardigheden en passie kunnen bijdragen aan onze missie om de beste zorg en ondersteuning te bieden aan onze cliënten.

Stap 1: De voorbereiding

Zie je een functie die je aanspreekt dan kun je online je sollicitatie indienen. Wij vragen je om je CV en om eventueel aan te geven wat jou zo aanspreekt aan deze vacature. Je ontvangt een ontvangstbevestiging van de recruiter waarin staat aangegeven op welk termijn je een terugkoppeling kunt verwachten over jouw sollicitatie.

Stap 2: Cv en motivatie

De recruiter bekijkt jouw cv (en andere documenten) en beoordeelt of jouw studie en eventuele werkervaring aansluit bij de functie.

Stap 3: Digitale kennismaking

Je wordt altijd uitgenodigd voor een digitale kennismaking met een van de recruiters. We zijn benieuwd naar wie je bent, wat je hebt gedaan en wat je verwachtingen zijn van een nieuwe baan. We geven je meer inzicht in de mogelijkheden bij Groenhuysen. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties in Roosendaal en omgeving kunnen we inspelen op jouw functie-inhoud, uren, doelgroep, woon-werkafstand en ontwikkelwensen. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk en welke locatie het beste bij jou past.

Stap 4: De ontmoeting

Wanneer je wordt uitgenodigd voor een fysieke ontmoeting gaan we dieper in op de inhoud. Wat is jouw talent en welke vaardigheden beheers je? 

Het is mogelijk dat je ook een dagdeel meeloopt om de sfeer te proeven.

Stap 5: De aanbieding

Wanneer alle gesprekken naar tevredenheid zijn doorlopen (voor beide partijen) volgt er een aanbieding. Er wordt een contract voor je opgemaakt, waarna je een uitnodiging ontvangt voor de algemene introductiedag.