Overslaan naar content

Ga jij met ons mee op reis? Help jij ons mee om die strategieën waar te maken?

Bij Groenhuysen bereiden we ons voor op de ontwikkelingen en vraagstukken in de zorg. Hoe kunnen wij anders werken, zodat wij ook in de nabije toekomst zorg kunnen blijven bieden aan de ouderen in onze regio? We zetten daar een zestal strategieën voor in.

Strategie 1: Vitale medewerkers.

We vinden het heel erg belangrijk om vooral te blijven investeren in onze medewerkers. Het allerbelangrijkste vinden wij dat onze medewerkers keuzes maken om het juiste te doen voor zichzelf en de klant door eigenaarschap en regelruimte écht te pakken. Dat betekent dat we zoveel mogelijk die ruimte aan de medewerkers willen geven.

Strategie 2: Versterken door samenwerking.

We leren van elkaar door gericht en proactief kennis en ervaringen te delen, er zijn mooie voorbeelden die op meerdere locaties zouden kunnen werken. Dit bereiken we ook door elkaar constructief aan te spreken. Hierbij is het aanspreken op zich geen doel, maar wel sneller uitspreken wat je eventueel dwars zit. Dit doe je met respect naar elkaar en op de inhoud.

Strategie 3: Netwerk & zichtbaarheid.

Wij zijn van zichtbare betekenis voor de regio Brabant door onze actieve rol in netwerken te continueren en proactief verhalen te vertellen, bij voorkeur door de mensen om wie het gaat.

Strategie 4: Slagvaardige organisatie

In processen focussen wij ons op doorlooptijd, de juiste mensen aan tafel en eigenaarschap. We vragen onszelf af: Wat gaat er goed? Wat kan beter en wat moeten we dan veranderen? We evalueren met regelmaat hoe het gaat en of we de zorg nog beter kunnen ontlasten.

Strategie 5: Innovatie.

Innovaties en technologie helpen om de zorg te verbeteren, waardoor er meer tijd is voor de zorg en aandacht voor onze klanten. Hier leggen we dan ook de komende jaren meer de nadruk op.

Strategie 6: Klaar zijn voor de toekomst.

We moeten ons altijd blijven voorbereiden op wat de toekomst ons gaat brengen. Hierbij vinden we het belangrijk om in de organisatie te delen welke veranderingen eraan komen en wat deze betekenen voor jou.

Daarnaast vinden we duurzaamheid belangrijk. Zo zijn er diverse locaties zonnepanelen geïnstalleerd, scheiden we ons afval en maken we gebruik van duurzame schoonmaakmiddelen. We gaan ons certificeren voor de GreenDeal.