Overslaan naar content

Werken bij Groenhuysen, wat houdt dat nu precies in? Doen waar je goed in bent, dat is waar we in geloven. Wij investeren graag in jouw loopbaan, reizen met je mee en halen, als je dat wilt, alles eruit wat erin zit. Ga mee op reis met Groenhuysen!

Ontdekdezorg week

Ben jij op zoek naar een baan in de zorg? Tijdens de Ontdekdezorg week (14-19 maart 2022) staat werken in de zorg centraal. Weet jij al wat je wil gaan doen in de zorg of ben jij nog op zoek naar wat het beste bij jou past? Misschien is Groenhuysen wel iets voor jou!

Doen waar je goed in bent

Groenhuysen is een veelzijdige woonzorgorganisatie binnen de ouderenzorg in West-Brabant. Er werken 2400 mensen die graag op reis gaan, figuurlijk maar regelmatig ook echt. De manier waarop wij samenwerken, de ontwikkelingskansen die we bieden zien we bij Groenhuysen als een reis. Het is bij ons een kwestie van doen waar je goed in bent met oprechte aandacht voor onze bewoners, dat is wat anders dan de traditionele patronen. Al reizend kunnen medewerkers zich ontwikkelen en ontstaan nieuwe initiatieven.

Reizen in je loopbaan bij Groenhuysen

Binnen Groenhuysen is er een enorme stimulans om te leren. Als je wilt, halen we het maximale uit je capaciteiten. We voeren regelmatig samen-op-reis gesprekken om te kijken hoe je je capaciteiten en talenten verder kunt ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk dat je met een gezonde dosis enthousiasme, optimisme én met veel plezier ouderen iedere dag weer iets bijzonders brengt. Daarvoor moet je op je plek zitten. Dat houdt soms een reis naar een andere afdeling of locatie in, iets wat wij als organisatie stimuleren.

Start jouw reis bij Groenhuysen

We zijn altijd op zoek naar mensen die willen investeren en die bewust kiezen voor Groenhuysen. Ga mee op reis met Groenhuysen en start of vervolg jouw carrière bij ons! Bekijk onze vacaturepagina voor een overzicht. Wil je als eerste op de hoogte zijn van vacatures? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief.