Overslaan naar content

Ontdek de zorg!

Plezier in je werk hebben is belangrijk. Bij Groenhuysen doen we er alles aan onze medewerkers met enthousiasme en optimisme hun werk te laten doen. Iedere dag is weer bijzonder. Ook voor onze bewoners maken onze medewerkers hét verschil. Op deze pagina lees je meer over onze zorg en verschillende functies binnen Groenhuysen.

Werken in de ouderenzorg

Waarom heb jij gekozen om te werken in de zorg? Lees hier de verhalen van onze medewerkers. Ze vertellen over hun werkzaamheden en hoe ze bij Groenhuysen terecht zijn gekomen. Al onze collega’s hebben een andere motivatie om te werken in de ouderenzorg. Waarbij de één van een kantoorbaan de overstap heeft gemaakt naar de zorg en de andere al van jongs af aan wist dat zijn/haar passie ligt bij werken in de zorg. Ontdek meer over de opleidingsreis bij Groenhuysen en wie weet zien we jou binnenkort werkzaam op één van onze locaties!

Zet je beste beentje voor

Deze maand staat er weer van alles op de planning: Internationale Complimentendag, Dag van het Gehoor en Ontdek de zorgweek. Werken in de zorg is namelijk meer dan dagelijks naar je werk gaan en je werkzaamheden verrichten. Jij kunt het verschil maken, steun en zorg bieden aan onze bewoners. Werken in de ouderenzorg is dankbaar en betekenisvol werk.

Bij Groenhuysen zetten we in diverse functies ons beste beentje voor. Dit kan op het gebied van verzorging, ondersteuning, maar op ICT vlak is werken in de zorg te gek! Bij Groenhuysen hoeven de ICT’ers nooit stil te zitten. Wij willen blijven ontwikkelen in alle slimme technologie en meegaan met de laatste innovatie trends. Zo is er voor eenieder dé baan die bij hem of haar past!

Geen dag hetzelfde bij Groenhuysen

Bij Groenhuysen is geen dag hetzelfde. We werken met verschillende doelgroepen waardoor er veel diversiteit ontstaat in de werkzaamheden. Ontdek of werken in de zorg ook iets voor jou is. Kom langs tijdens onze informatieavond op 9 maart en kom alles te weten over onze opleidingstrajecten. Kom langs op Bovendonk 29 in Roosendaal of woon de avond digitaal bij.