Overslaan naar content

Bijbaan in de zorg

Op locatie
  • Roosendaal e.o., Noord-Brabant, Nederland
  • Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland
+1 meer
€ 15 per uur

Functieomschrijving

Volg je de opleiding tot Verzorgende IG of Verpleegkundige en ben jij op zoek naar een bijbaan waar je ervaring kan opdoen in de praktijk en een waardevolle bijdrage kan leveren in de zorg? Ga aan de slag bij Groenhuysen en ontdek de ouderenzorg!


Je kunt aan de slag als Helpende of Aspirant Verzorgende. Dit is afhankelijk van hoever je bent in je opleiding. Na een goede inwerkperiode mag je zelfstandig aan de slag! Natuurlijk heb je altijd collega’s om op terug te vallen, maar zij rekenen ook op jou. Hierdoor krijg je een stuk verantwoordelijkheid. Je leert natuurlijk sneller door te doen. Door jouw inzet en zorg weet jij van elke dag een zonnige dag te maken voor onze bewoners. Ben jij enthousiast? Solliciteer dan snel!


Volg jij geen opleiding tot Verzorgende IG of Verpleegkundige maar ben je wel op zoek naar een bijbaan? Bekijk dan de vacature voor Assistent Dienstverlening en Zorg, let op: voor de Assistent Dienstverlening en Zorg is een ruime beschikbaarheid vereist! 

Waar ga je werken? 

erken bij Groenhuysen is leuk en veelzijdig. Je kunt bij ons namelijk aan de slag binnen verschillende expertises en doelgroepen binnen de ouderenzorg. Groenhuysen heeft 18 locaties in en rondom Roosendaal en is daardoor altijd dichtbij. Daardoor kun jij op je fiets, met je OV kaart of misschien zelfs wel lopend naar je nieuwe werkplek.

Vereisten

Volg jij de opleiding Verzorgende IG of (MBO/HBO) Verpleegkundige, heb je jouw Helpende diploma behaald óf ben je net klaar en weet je nog niet goed waar je zou willen werken? Dan is het starten in een bijbaan een goed begin van jouw loopbaan. Je kan ervaring opdoen binnen de verschillende doelgroepen in de ouderenzorg én je krijgt gelijk een mooi salaris. We zoeken jou als je:

  • Minimaal 16 jaar bent (i.v.m. de arbo- en arbeidstijdenwet)
  • Studerende / of net klaar bent als Verzorgende (IG) of Verpleegkundige
  • Een echte aanpakker bent, veel respect hebt voor onze bewoners en daarnaar handelt
  • Energie krijgt van tevreden en dankbare bewoners!

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan gerust telefonisch of per mail contact op via ☏ 088 557 42 20 / ✉ werkenbij@groenhuysen.nl

Arbeidsvoorwaarden en salaris

  • De functies worden ingeschaald volgens de CAO VVT, met een startsalaris van minimaal € 15,- euro per uur verdien je goed!
  • Contract op basis van 0 uren zodat we in onderling overleg bepalen hoeveel en wanneer je wilt werken. Zo heb jij de ruimte om je eigen studie-, werk en vrije tijd zelf te managen.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.


Volg jij geen opleiding in de zorg, maar word je wel helemaal enthousiast van deze vacature? We hebben op dit moment ook een toffe vakantiebaan waarbij je geen zorgachtergrond hoeft te hebben! Bekijk hier de vacature die mogelijk wél bij jou aansluit.

Details

€ 15 per uur

of

Apply with Indeed onbeschikbaar