Overslaan naar content

Algemene info

Hospice Roosdonck bevindt zich op locatie Wiekendael in Roosendaal, het Regionaal Behandelcentrum met deskundigheid op verschillende terreinen: Hospice Roosdonck, Het Parkinsonhuys, Gerontopsychiatrie, NAH, GRZ en Crisiszorg & Observatie. Cliënten/bewoners verblijven korter of langer voor specifieke zorg of behandeling. Aan jou de keuze waar je jezelf in wilt specialiseren.

Omvang

Hospice Roosdonck bestaat uit zestien ruime en goed uitgeruste appartementen, waar terminaal zieke bewoners tot hun overlijden in een warme, huiselijke sfeer worden verzorgd.

Werken binnen Hospice Roosdonck

Als Verpleegkundige binnen Hospice Roosdonck ben je de steun en toeverlaat. Je levert de persoonlijke zorg die de bewoners verdienen en hebt daarbij nauw contact met hun dierbaren. Dit doe je vanuit deskundigheid, oog voor kwaliteit, enthousiasme, teamwork en het vermogen om te relativeren.

Hospice Roosdonck maakt ook deel uit van het Regionaal Palliatief Centrum, waardoor het ook een onderzoeks- en een opleidingscentrum is.

Het team binnen Hospice Roosdonck is hecht en stabiel, zodat elke keer weer de juiste palliatieve zorg geboden kan worden. Een vaste groep vrijwilligers dragen hier ook hun steentje aan bij.Ontmoet jouw team

Bekijk de Facebook pagina van locatie Wiekendael om een indruk te krijgen over hoe is het om hier te werken.